Bodems & Bedden

Lattenbodem

De lattenbodem is de laatste jaren geëvolueerd naar een lattenbodem met onafhankelijk bewegende drukpunten (zie foto). De extra drukpunten helpen om de gewichtsverdeling van de slaper te optimaliseren tegenover een klassieke lattenbodem. De slaapadviseur verdeelt de Lattenbodems van Lattoflex, Swissflex en Tempur.

Boxspring om in een bedkader te leggen

Met een inlegboxspring moet u niet verstoken blijven van het comfort van een volwaardige boxspring als u liever houdt van een bedkader. De inlegboxspring is niet veel hoger dan een standaard lattenbodem en is haast in elk bedkader te installeren. De Slaapadviseur verdeelt inlegboxsprings van Fylds', Schramm, Styldecor, Treca en Vispring.

Spiraalbodem

Is een fijn geweven metalen vering waardoor de bodem makkelijk integreerbaar is in dunne (design) bedkaders, een bijkomend voordeel is dat deze bodems zeer goed verlucht zijn door hun open structuur. De ideale matrassen voor een spiraalbodem zijn verenmatrassen. De Slaapadviseur verdeelt spiraalbodems van Auping.

Een bedkader?

Door de heropleving van de boxspring verliest men wel eens uit het oog dat er nog andere manieren zijn om een 'heerlijk liggend' bed samen te stellen. Lattenbodems, inlegboxsprings en spiraalbodems passen uiteraard in een bedkader en worden aangevuld met hun respectievelijke matrassen.

Een nieuw bedframe?

Bij De Slaapadviseur vindt u een uitgebreide keuze aan bedframes: klassieke bedden, moderne bedden, houten bedframes, metalen bedframes, gestoffeerde bedkaders enz...

Plaats besparen?

Bij plaatsgebrek in een slaapkamer of kleine studio kan men als oplossing, naast slaapbanken, ook kiezen voor een opklapbed of een plooibed. In combinatie met een degelijke matras zijn dit mogelijke vervangers voor een normaal bed.

Ternat

Assesteenweg 24
1740 Ternat
Tel 02 569 82 99
Fax 02 569 83 02
ternat@deslaapadviseur.be

Linkebeek

Alsembergsesteenweg 37
1630 Linkebeek
Tel 02 331 23 32
Fax 02 331 30 01
linkebeek@deslaapadviseur.be

Brussel

Louizalaan 221
1050 Brussel
Tel 02 511 46 58
Fax 02 511 06 84
brussel@deslaapadviseur.be