Lattenbodems van Swissflex

UNI 22 Bridge

Deze hightechlattenbodem combineert de nieuwe bridge® technologie met de beproefde Swissflex®- golflatten over het hele ligvlak en biedt bovendien het maximum aan comfortniveaus – voor optimale lichaamsondersteuning en ultiem ligcomfort. De zwevende constructie ziet er bovendien bijzonder fraai uit.

lattenbodem UNI22 -95 Swissflex

Bridge technologie

De basis van de bridge® technologie is een keten van veermodules die de lattenbodem buitengewoon flexibel maakt. Een flexibele adapter verbindt de modules, die op hun beurt de latten met elkaar verbinden. Deze adapter maakt een automatische en gecontroleerde drukverlaging resp. ondersteuning over de lengteas mogelijk. De afzonderlijke modules van hoogwaardig kunststof omsluiten de latten door middel van een manchet. De daarmee verbonden modulecorpus beschikt van binnen over een stalen veer, waarvan de trekkracht varieert afhankelijk van de lichaamszone. Bij sterkere belasting wordt de golflat in het onderstel geactiveerd en neemt zij het extra veringscomfort over.

onderkant Bridge-module van Swissflex UNI22

UNI 14 Bridge

Dit model met een naar binnen gebogen frame is over het hele ligvlak met de bridge®-technologie uitgerust. Het model overtuigt vooral door zijn correcte en tegelijkertijd uiterst effectieve ondersteuning en ontlasting over het hele ligvlak – zonder storende middelbalk bij tweepersoonsbedden. uni 14 bridge® kan optioneel in een bedomranding worden ingebouwd of vrij staan.

UNI 14 Bridge Swissflex

logo van swissflex

schouderzone van Swissflex UNI22 Bridge

Schouderzone: 80 mm veerweg!

Elastische schouderzone voor maximale drukverlaging tot 80 mm verticale veerweg.

detail van golflat van Swissflex UNI22 Bridge

Golflatten

Onze gepatenteerde golflatten zijn dragende elementen die druk over de hele breedte van het bed verdelen. Tegelijkertijd wordt er automatisch adequate ondersteuning geboden - onafhankelijk van de slaaphouding en lichaamsvorm.

Swissflex UNI22 Bridge op poten met hoofdbord

Inbouw of op poten?

De Swissflex UNI 22 Bridge is uiteraard in een bestaand bedframe in te bouwen of kan zonder bedframe gebruikt worden. Hiervoor ontwikkelde Swissflex een pootstel en en eventueel een hoofdbord.

schouderzone van Swissflex UNI 14 Bridge

Schouderzone met 50mm veerweg

Zeer elastisch uitgewerkte schouderzone met een maximale veerweg van 50mm.

Ternat

Assesteenweg 24
1740 Ternat
Tel 02 569 82 99
Fax 02 569 83 02
ternat@deslaapadviseur.be

Linkebeek

Alsembergsesteenweg 37
1630 Linkebeek
Tel 02 331 23 32
Fax 02 331 30 01
linkebeek@deslaapadviseur.be

Brussel

Louizalaan 221
1050 Brussel
Tel 02 511 46 58
Fax 02 511 06 84
brussel@deslaapadviseur.be