Boxsprings van Nill Spring

Nill Spring NEW

Uniek slaapkomfort

Nill Spring maakt voor zijn boxspring, als enige fabrikant, gebruik van een heel bijzonder veersysteem. De cylindrische veren worden met de hand in elkaar geweven, waardoor men per m² meer veren heeft dan in andere boxsprings. Dit resulteert in een boxspring die niet alleen zacht is, maar ook zeer ondersteunend en die volledig de vorm van het lichaam aanneemt.

Doorsnede box Nill Spring

Aanpasbaar aan elk interieur

Een grote flexibiliteit biedt u een uniek slaapcomfort. Het komt er op neer dat iedere Nill Spring boxspring een bed “sur mesure” is, met een grote verscheidenheid aan kleuren, stoffen, poten, accessoires, hoofd- en voetborden.
U kan werkelijk alle kanten uit om uw bed volledig te personaliseren. Door dit principe toe te passen kan Nill spring overigens probleemloos alle maatwerk aan.

Boxspring van Nill Spring

Kunstambacht

De met de hand gemaakte slaapmeubelen zijn stuk voor stuk pronkstukken. De vormgeving getuigt van een doorgedreven objectliefde. De gedetailleerde afwerking van een enorme vakkennis. Het resulteert in trotse, tijdloze producten van het allerhoogste niveau.

hoofdbord Nill Spring

Nill Spring & Design

Voor wie van minimalistisch design houdt, heeft Nill Spring nu de Fondo ontworpen. Deze unieke box, combineert design met het comfort van een boxspring. Door zijn zeer dunne uitstraling en stijlvolle poten geeft hij het slaapcomfort een vernieuwende look. Zoals bij alle Nill Spring boxsprings is deze ook volledig op maat te verkrijgen met een keuze uit meer dan 500 stoffen! Kortom: Less is more !
 

Nill Spring Fondo

Ramo

Het woord ‘Ramo’ is Italiaans voor tak. Het boxspringbed Ramo is een ode aan de natuur- en de houtbewerkingskunst. Het resultaat is een opzienbarend, origineel design. Deze box staat niet op pootjes of een onderstel, maar wordt halverwege omklemd door een massief houten omlijsting. Zodoende ligt de box half verzonken, maar stevig omstrengeld in een frame. De pootjes ontspruiten uit de houten omranding, zoals de takken uit een boomstam. Ze zijn uit hetzelfde hout gebeeldhouwd. Niets is recht of vlak. Zo ontstaat er een organisch gestileerd, geheel. Ramo heeft een oer-traditioneel, functioneel slaapsysteem veredeld tot een natuurlijke houtsculptuur.

Nill Spring Ramo

Ternat

Assesteenweg 24
1740 Ternat
Tel 02 569 82 99
Fax 02 569 83 02
ternat@deslaapadviseur.be

Linkebeek

Alsembergsesteenweg 37
1630 Linkebeek
Tel 02 331 23 32
Fax 02 331 30 01
linkebeek@deslaapadviseur.be

Brussel

Louizalaan 221
1050 Brussel
Tel 02 511 46 58
Fax 02 511 06 84
brussel@deslaapadviseur.be