Geltexmatrassen van Swissflex

Versa 24 Geltex:

Een 6 cm dikke GELTEX®-afdekking en een 4 cm dik GELTEX®-schouderinlegdeel zorgen ervoor dat de matras ongeëvenaard ligcomfort biedt alsook een enorme drukverlaging in de schouderzone. Ook de hoogelastische matrashoes draagt hieraan bij. Specifieke kern-inkepingen in de steunkern alsmede pocketveren met verschillende sterktes in zeven ergonomiezones zorgen voor een uitstekende puntelasticiteit. Over de hele Gomtex®-kern verdeelde dwarsprofileringen en lengteprofileringen en extra verticale boringen alsmede zijdelingse boringen zorgen voor optimale 3D-ventilatie.
Totale hoogte: 24 cm
Stevigheid: soft of firm
GELTEX® inside-afdekking 6 cm
GELTEX® inside-schouderinlegdeel 4 cm
Gomtex®/pocketvering-steunkern 16 cm

Versa 22 Geltex

Een 6 cm dikke GELTEX®-afdekking en een 4 cm dik GELTEX®-schouderinlegdeel zorgen ervoor dat de matras ongeëvenaard ligcomfort biedt alsook een sterke drukverlaging in de schouderzone. Ook de hoogelastische matrashoes draagt hieraan bij. Specifieke kern-inkepingen in de steunkern delen de matras op in zeven ergonomische zones voor doelgerichte ontlasting en ondersteuning. Extra inlegdelen van schuim in de lendenzone optimaliseren de ondersteuning.
Totale hoogte: 22 cm
Stevigheid: soft of firm
GELTEX® inside-afdekking 6 cm
GELTEX® inside-schouderinlegdeel 4 cm
Gomtex®-steunkern 14 cm

Versa 20 Geltex

Een 6 cm dikke GELTEX®-afdekking en een 2 cm dik GELTEX®-schouderinlegdeel zorgen ervoor dat de matras ongeëvenaard ligcomfort biedt. Ook de hoogelastische matrashoes draagt hieraan bij. Specifieke kern-inkepingen in de steunkern delen de matras op in zeven ergonomische zones voor doelgerichte ontlasting en ondersteuning. Extra inlegdelen van schuim in de lendenzone optimaliseren de ondersteuning.
Totale hoogte: 20 cm
Stevigheid: soft of firm
GELTEX® inside-afdekking 6 cm
GELTEX® inside-schouderinlegdeel 2 cm
Gomtex®-steunkern 12 cm

Versa 18 Geltex

Een 4 cm dikke GELTEX®-afdekking en een 2 cm dik GELTEX®-schouderinlegdeel zorgen ervoor dat de matras ongeëvenaard ligcomfort biedt. Ook de hoogelastische matrashoes draagt hieraan bij. Specifieke kern-inkepingen in de steunkern delen de matras op in zeven ergonomische zones voor doelgerichte ontlasting en ondersteuning. Extra inlegdelen van schuim in de lendenzone optimaliseren de ondersteuning.
Totale hoogte: 18 cm
Stevigheid: medium
GELTEX® inside-afdekking 4 cm
GELTEX® inside-schouderinlegdeel 2 cm
Gomtex®-steunkern 12 cm

logo van Swissflex

Geltexmatras van Swissflex

slaapdriehoek van Geltex

De Slaapdriehoek®

Een goed slaapsysteem kiezen lijkt moeilijk. Gelukkig is er de Slaapdriehoek® om u hierbij te helpen. De kwaliteit van uw nachtrust wordt bepaald door 3 criteria: ventilatie, drukverdeling en ondersteuning. Die elementen samen vormen de Slaapdriehoek®. De exclusieve, gepatenteerde GELTEX® inside-technologie scoort uitstekend op de 3 pijlers van de Slaapdriehoek®.

Klik hier voor een folder van Swissflex

Ternat

Assesteenweg 24
1740 Ternat
Tel 02 569 82 99
Fax 02 569 83 02
ternat@deslaapadviseur.be

Linkebeek

Alsembergsesteenweg 37
1630 Linkebeek
Tel 02 331 23 32
Fax 02 331 30 01
linkebeek@deslaapadviseur.be

Brussel

Louizalaan 221
1050 Brussel
Tel 02 511 46 58
Fax 02 511 06 84
brussel@deslaapadviseur.be