Pocketveermatrassen van Fylds'

Silver

Onder de naam Silver biedt Fylds' u een superieure matras met een kern opgebouwd uit drie lagen pocketveren uit gehard koolstofstaal. Onderaan zorgen de Fylds‘ High Touch-pocketveren voor een gezonde, uitgebalanceerde basis. Daar bovenop komt een laag “Posturfil”®- pocketveren met nog een toplaag HD®-pocketveertjes. Vervolgens functioneert een laag 650 g/m2 zwarte wol van Zwartblesen Swifter schapen als perfecte natuurlijke drukverdeler tussen de onderliggende pocketveren en de ultieme comfortlaag. Dat is een 350 g/m2 melange van wol van het Texelse en Merinoschaap met Belgisch vlas. Het geheel is afgewerkt met een tijk van de meest hoogwaardige Belgische damast en afgezoomd met een fijne bies. De karakteristieke matrasrand bevat een beschermende laag vezelwatten en wordt afgewerkt met luxueus gestikte handgrepen en verluchtingsroosters.

Gold

Onder de naam Gold biedt Fylds' u een superieure matras met een kern opgebouwd uit drie lagen pocketveren uit gehard koolstofstaal. Onderaan zorgen de Fylds‘ High Touch-pocketveren voor een gezonde, uitgebalanceerde basis. Daar bovenop komt een laag “Posturfil”®- pocketveren met nog eens 2 aparte toplagen HD®-pocketveertjes. Vervolgens functioneert een laag 650 g/m2 zwarte wol van Zwartblesen Swifter schapen als perfecte natuurlijke drukverdeler tussen de onderliggende pocketveren en de ultieme comfortlaag. Dat is een 350 g/m2 melange van wol van het Texelse en Merinoschaap met Belgisch vlas. Het geheel is afgewerkt met een tijk van de meest hoogwaardige Belgische damast en afgezoomd met een fijne bies. De karakteristieke matrasrand bevat een beschermende laag vezelwatten en wordt afgewerkt met luxueus gestikte handgrepen en verluchtingsroosters.

Platinum

Onder de naam Platinum biedt Fylds' u een superieure matras met een kern opgebouwd uit drie lagen pocketveren uit gehard koolstofstaal. Onderaan zorgen de Fylds‘ High Touch-pocketveren voor een gezonde, uitgebalanceerde basis. Daar bovenop komt een laag “Multi-Low”®- pocketveren met nog eens 2 aparte toplagen HD®-pocketveertjes. Vervolgens functioneert een laag 650 g/m2 zwarte wol van Zwartblesen Swifter schapen als perfecte natuurlijke drukverdeler tussen de onderliggende pocketveren en de ultieme comfortlaag. Dat is een 350 g/m2 melange van wol van het Texelse en Merinoschaap met Belgisch vlas. Het geheel is afgewerkt met Belgische hoogwaardige dubbeljersey. De karakteristieke matrasrand bevat een beschermende laag vezelwatten en wordt afgewerkt met luxueus gestikte handgrepen en verluchtingsroosters.

Diamond

Onder de naam Diamond biedt Fylds' u een superieure matras met een kern opgebouwd uit drie lagen pocketveren uit gehard koolstofstaal. Onderaan zorgen de Fylds‘ High Touch-pocketveren voor een gezonde, uitgebalanceerde basis. Daar bovenop komt een laag “Multi-Low”®- pocketveren met nog eens 3 aparte toplagen HD®-pocketveertjes. Vervolgens functioneert een laag 650 g/m2 zwarte wol van Zwartblesen Swifter schapen als perfecte natuurlijke drukverdeler tussen de onderliggende pocketveren en de ultieme comfortlaag. Dat is een 350 g/m2 melange van wol van het Texelse en Merinoschaap met Belgisch vlas. Het geheel is afgewerkt met Belgische hoogwaardige dubbeljersey. De karakteristieke matrasrand bevat een beschermende laag vezelwatten en wordt afgewerkt met luxueus gestikte handgrepen en verluchtingsroosters.

Continental

Onder de naam Continental biedt Fylds' u een matras met een kern van High Touch-pocketveren. Beide zijden zijn afgedekt met een latex-comfortlaag. De matras wordt afgewerkt met een Fylds' decostof, aangepast aan de bijbehorende boxspring en het hoofdbord. De Fylds' Pocket Topper heeft een kern, opgebouwd met twee soorten pocketveren uit gehard koolstofstaal. De boven- en onderlaag bestaat uit HD®-pocketveertjes en een tussenlaag Posturfil®-pocketveren. Beide zijden worden afgewerkt met een 350g/m2 melange van wol van het Texelse en Merinosschaap met Belgisch vlas.

logo van Fylds'

matras Fylds' Silver

matras Fylds' Gold

matras Fylds' Platinum

matras Fylds' Diamond

matras Fylds' Continental

Ternat

Assesteenweg 24
1740 Ternat
Tel 02 569 82 99
Fax 02 569 83 02
ternat@deslaapadviseur.be

Linkebeek

Alsembergsesteenweg 37
1630 Linkebeek
Tel 02 331 23 32
Fax 02 331 30 01
linkebeek@deslaapadviseur.be

Brussel

Louizalaan 221
1050 Brussel
Tel 02 511 46 58
Fax 02 511 06 84
brussel@deslaapadviseur.be