Pocketveermatrassen van Vispring

Doorsnede van een Vispring matras

Vispring werd opgericht in 1901 en was de eerste onderneming die 'pocketveren' matrassen produceerde op basis van individueel verpakte veren.

honinggraatstructuur van vispring matras

Honinggraatstructuur

Een VI-spring matras kan tot duizenden veren in afzonderlijke calicozakjes bevatten met gemiddeld meer draad en meer veren per matras dan welk ander bed ook. Het honinggraatsysteem garandeert een glad slaapoppervlak door geen ruimte tussen de veren te laten en voorkomt daardoor dat de vulling verschuift.

Klik hier voor een video over Vispring (engelstalig)

logo van Vispring

Klik hier voor een folder van Vispring

natuurlijke vullaag van Vispring matras

Enkel met natuurlijke materialen

Elke Vispring matras wordt door vaklui met de hand gemaakt op basis van kwaliteitsnormen, die nergens ter wereld hun gelijk kennen.Ter bevordering van een verkwikkende slaap worden kostbare natuurlijke materialen gebruikt zoals: zuivere kasjmier, fijne lamswol, paardehaar en zacht katoen. Bij de vervaardiging van deze matrassen zijn toegevingen op kwaliteit en traditionele waarden uitgesloten!

side stitching van Vispring matras

Side Stitching

Elk matras uit het assortiment wordt gekenmerkt door side-stitching om de buitenste veren aan de rand van de matras vast te maken. Hierdoor zijn de veren stevig ingebed, maar kunnen ze vrij bewegen en passen zich vlot aan de bewegingen van de slaper aan. Bovendien strekt het comfort zich uit tot aan de uiterste randen van de matras in tegenstelling tot andere matrassen met een rand van schuimmateriaal.

Ternat

Assesteenweg 24
1740 Ternat
Tel 02 569 82 99
Fax 02 569 83 02
ternat@deslaapadviseur.be

Linkebeek

Alsembergsesteenweg 37
1630 Linkebeek
Tel 02 331 23 32
Fax 02 331 30 01
linkebeek@deslaapadviseur.be

Brussel

Louizalaan 221
1050 Brussel
Tel 02 511 46 58
Fax 02 511 06 84
brussel@deslaapadviseur.be