Traagschuimmatrassen van Tempur

Omdat iedereen een andere definitie van comfort heeft, biedt TEMPUR drie verschillende matrascollecties met elk een geheel eigen gevoel en ligervaring; Original, Cloud en Sensation. Ontdek hieronder de TEMPUR Matrascollecties en vindt de voor u perfecte matras.

Original:

het originele Tempurgevoel. Het TEMPUR materiaal was oorspronkelijk ontwikkeld voor NASA om de druk die astronauten ervaren tijdens het opstijgen te verlagen. Deze drukverlagende eigenschappen waarborgen kernpunten van de Original Matras : perfecte ondersteuning en comfort, met een stevig comfortgevoel.

Cloud:

zachtheid en ultiem ligcomfort. De Cloud Matras heeft een unieke nieuwe balans tussen zachtheid en een correcte steun. Het combineert het unieke TEMPUR materiaal met een nieuw ontwikkelde zachtere comfortlaag voor directe ontspanning.

Sensation:

een sensatie in comfort. De Sensation Matraslijn combineert het vertrouwde, verende gevoel van een traditioneel matras met de unieke drukverlagende eigenschappen van TEMPUR. Alle matrassen in deze collectie zijn voorzien van een ingenieus rasterwerk in de ondersteuningslaag voor een meer traditioneel gevoel.

logo van Tempur

Tempurvrouw op zij

De TEMPUR matras vormt zich helemaal naar de contouren van je lichaam zodat je kunt uitrusten in een natuurlijke en volledig ontspannen houding. Dit leidt tot een verbetering van de bloedcirculatie, je gaat ook minder draaien en woelen zodat je een betere slaapkwaliteit krijgt. Je lichaamsgewicht wordt gelijkmatiger verdeeld over het volledige ligvlak, waardoor je het gevoel krijgt gewichtloos te zijn.

Ternat

Assesteenweg 24
1740 Ternat
Tel 02 569 82 99
Fax 02 569 83 02
ternat@deslaapadviseur.be

Linkebeek

Alsembergsesteenweg 37
1630 Linkebeek
Tel 02 331 23 32
Fax 02 331 30 01
linkebeek@deslaapadviseur.be

Brussel

Louizalaan 221
1050 Brussel
Tel 02 511 46 58
Fax 02 511 06 84
brussel@deslaapadviseur.be