FYLDS'

Belgisch vakmanschap

Elk Fylds' Bed wordt met de hand vervaardigd in onze eigen ateliers, door meester-beddenmakers die voor hun ambacht leven. Op maat en soms zelfs nog een stapje verder. De ervaring en passie waarmee deze vakmannen hun werk vervolledigen is door geen machine te vervangen. Komen er dan geen machines aan te pas? Natuurlijk wel. Maar enkel om het vakmanschap te ondersteunen en de kwaliteit daarvan te verbeteren. De pocketveren in uw matras hebben een zogenaamd geheugen: ze keren altijd weer terug naar hun rustpositie. Door ze net voldoende voor te spannen, bieden ze zelfs bij de lichtste druk de gewenste ideale weerstand. Hiervoor wordt de methode van inwendig noppen gehanteerd. Dit arbeidsintensieve proces kost een ervaren vakman tot drie uur per matras.

Progressieve verencombinatie

De meester-beddenmakers van Het Belgisch Bed slaagden erin om drie soorten pocketveren te combineren tot een unieke matraskern met progressief oplopende weerstand. De bovenste HD®-veren verzekeren een aangenaam zacht eerste contact en een maximale aansluiting aan uw lichaam. Onafhankelijk van vorm, verhoudingen of gewicht. De dieper liggende "Multi-Low"® of "Posturfil"®-veren vormen de perfecte basis in combinatie met de "High Touch"-veren. De verdeling in 7 comfortzones biedt een optimaal uitgebalanceerde ondersteuning van het hele lichaam. De 3 types veertjes en veren zijn verpakt in individuele, ademende pockets. Het eindresultaat is een extreem comfortabele, perfect ventilerende en uiterst duurzame kern voor uw matras. Elke matras is naar voorkeur leverbaar in een iets zachtere, een standaard of een iets hardere variant.

Een unieke combinatie van wol en vlas

Het Belgisch Bed bevat een unieke melange van zorgvuldig geselecteerde wolsoorten en vlas. De natuurlijke eigenschappen van het wol van meerdere schapenrassen worden gecombineerd met de extra vochtregulerende werking en de natuurlijke sterkte van vlas. Dit resulteert in een natuurlijk ademende comfortlaag die u het hele jaar door een optimaal slaapmilieu garandeert. Warm in de winter en koel in de zomer. En dat voor vele jaren.

Ternat

Assesteenweg 24
1740 Ternat
Tel 02 569 82 99
Fax 02 569 83 02
ternat@deslaapadviseur.be

Linkebeek

Alsembergsesteenweg 37
1630 Linkebeek
Tel 02 331 23 32
Fax 02 331 30 01
linkebeek@deslaapadviseur.be

Brussel

Louizalaan 221
1050 Brussel
Tel 02 511 46 58
Fax 02 511 06 84
brussel@deslaapadviseur.be