MYBED

A-H-V-X matras

Iedere slaper heeft een andere morfologie of lichaamsbouw. Daarom heeft Recor Bedding een nieuw slaapsysteem ontwikkeld, 'MYBED'.
MYBED introduceert vier vorm-matrassen: de A-vorm, de H-vorm, de V-vorm en de X-vorm. Deze vier matrassen beantwoorden aan de noden van de meest voorkomende lichaamsvormen bij mensen. De 'letter-types' verwijzen telkens naar de positie van schouders en heupen ten opzichte van elkaar.
Bijvoorbeeld, brede schouders maar smaller in de heupen dan ben je een V-type.
Breder in de heupen maar smaller aan de schouders dan ben je een A-type, enzovoort.
Bij iedere slaper past wel een matras.

De MYBED Nature matras is intern uitgevoerd met pocketveren en omringd door enkel natuurlijke vullagen zoals talalaylatex, zijde en wol. De buitenhoes is gemaakt van een damast van vlas voor een luxueuze en ventilerende afwerking van de matras.

Damast

is een weinig-elastische stof met uitstekende prestaties als vocht- en warmteregulator. De damast wordt boven en onder met elkaar verbonden volgens een manuele en artisanale methode. MYBED Nature matrassen hebben een damast op basis van viscose en vlas.

Interactieve Bedbodem

De interactieve bedbodem maakt gebruik van latten die door 3D-veerelementen worden aangestuurd. Deze 3D-verbindingsstukken zorgen voor een optimale drukverdeling, maar stuwen ook die zones aan waar het lichaam méér ondersteuning vergt.

3 Afwerkingen

Voor de afwerking van het boxspringbed van MYBED zijn er 3 collecties mogelijk: LUXE, ZEN & URBAN.

Binnen ieder collectie is er keuze tussen verschillende hoofdborden, stofferingen en poten.
Dus niet enkel het komfort en steunpatroon zij te personaliseren bij MYBED maar ook het uiterlijk van het boxspringbed.

URBAN

De Recoil®-veren

zijn tonvormig en behouden onder elke hoekbelasting hun prestaties. Ze garanderen een maximale ondersteuning en een begeleidende stuwkracht bij het bewegen tijdens het slapen.

Talalay latex

is een veerkrachtige en elastische rubbersoort die gewonnen wordt uit het melksap van de rubberboom of de Hevea Brasiliensis. Talalay latex heeft een open celstructuur met grote voordelen op het vlak van klimaat en vochtregulering. De lichaamswarmte wordt niet opgeslagen en vocht verdampt sneller.

De matras wordt op een interactieve bodem gelegd die de nodige tegendruk kan leveren zodat de slaper in elke zone een optimale ondersteuning krijgt. De interactieve bedbox maakt gebruik van latten die door 3D-veerelementen worden aangestuurd. Deze bedbox refereert met zijn uiterlijk naar de klassieke boxspring.

 

ZEN

LUXE

Linkebeek

Alsembergsesteenweg 37
1630 Linkebeek
Tel 02 331 23 32
Fax 02 331 30 01
linkebeek@deslaapadviseur.be

Ternat

Assesteenweg 24
1740 Ternat
Tel 02 569 82 99
Fax 02 569 83 02
ternat@deslaapadviseur.be

Brussel

Louizalaan 221
1050 Brussel
Tel 02 511 46 58
Fax 02 511 06 84
brussel@deslaapadviseur.be

Open
van dinsdag tot zaterdag
tussen 10:00 en 18:30
Gesloten
zon- en maandagen
en alle feestdagen


 

 

Vind ons leuk