TEMPUR

Door onze lichaamswarmte neemt de Tempur matras de contouren van ons lichaam aan, zodat de druk op schouder- en bekkenzone fel afneemt. Doordat een Tempur matras de hoge drukpunten wegneemt kan men langer, zonder ongemak, in éénzelfde houding blijven liggen. Hierdoor gaat men 's nachts minder woelen en draaien (tot 50% minder) en slaapt men rustiger. Deze nieuwe technologie betekende een echte verandering in de slaapcomfortwereld.

Drukverlaging

De TEMPUR matras vormt zich helemaal naar de contouren van je lichaam zodat je kunt uitrusten in een natuurlijke en volledig ontspannen houding. Dit leidt tot een verbetering van de bloedcirculatie, je gaat ook minder draaien en woelen zodat je een betere slaapkwaliteit krijgt. Je lichaamsgewicht wordt gelijkmatig verdeeld over het volledige ligvlak, waardoor je het gevoel krijgt gewichtloos te zijn.

Wat is traagschuim?

Traagschuim werd initiëel ontwikkeld voor de ruimteprojecten van de NASA, vandaar de soms gebruikte benaming 'Nasaschuim'. Het werd echter nooit gebruikt omdat het in de ruimte niet het beoogde resultaat gaf.
Later kwam het, dankzij de drukverlagende eigenschappen, terecht in de gezondheidssector als een anti-decubitusmatras. Patiënten wilden thuis dezelfde matras en zo werd het materiaal ook beschikbaar in slaapspeciaalzaken. 

Bedframes

Ook Tempur heeft een kollektie bedden: bed Tempur Prestige. Verkrijgbaar in stof of lederlook en keuze uit 3 verschillende afwerkingen voor de poten.

Tempurflex

Tempur voorziet een aangepaste bodem voor hun matrassen, de Tempurflex en de Tempurflex Cloud. Beide bodems zijn hedendaagse lattenbodems met elastisch opgehangen schotels. Hiermee ondersteunen ze de matras en worden de grote lijnen van het lichaam van de slaper gevolgd. 

Klik hier voor de bodems van Tempur       

matras van Tempur

Klik hier voor de matrassen van Tempur

Ternat

Assesteenweg 24
1740 Ternat
Tel 02 569 82 99
Fax 02 569 83 02
ternat@deslaapadviseur.be

Linkebeek

Alsembergsesteenweg 37
1630 Linkebeek
Tel 02 331 23 32
Fax 02 331 30 01
linkebeek@deslaapadviseur.be

Brussel

Louizalaan 221
1050 Brussel
Tel 02 511 46 58
Fax 02 511 06 84
brussel@deslaapadviseur.be