Vispring

Vispring boxspring in groene veranda

Pionier in pocketveren

Vispring werd opgericht in 1901 en was de eerste onderneming die 'pocketveren' matrassen produceerde op basis van individueel verpakte veren. Elk Vispring bed wordt door vaklui met de hand gemaakt op basis van kwaliteitsnormen, die nergens ter wereld hun gelijke kennen.Ter bevordering van een verkwikkende slaap worden kostbare natuurlijke materialen gebruikt zoals: zuiver kasjmier, fijne lamswol, paardehaar en zacht katoen. Bij de vervaardiging van deze bedden zijn toegevingen op kwaliteit en traditionele waarden uitgesloten.

handwerk voor box Vispring

Onderbed of boxspring

Vispring onderbedden worden vervaardigd uit zorvuldig uitgezocht massief sparrenhout zonder houtknopen om het extra gewicht van de Vispring matras te dragen. Elk onderbed is voorzien van een uiterst sterke veereenheid, die een stabiel en ondersteunend platform vormt voor de matras. Natuurlijk vulmateriaal wordt in lagen bovenop de veereenheid aangebracht en afgedekt met een stevige damast.

sidestiching bij een Vispring pocketverenmatras

Side-stitching

Elke matras uit het assortiment wordt gekenmerkt door side-stitching: de buitenste veren worden aan de buitenboord van de matras vastgenaaid en dit volledig met de hand! Hierdoor zijn de veren stevig ingebed, maar kunnen ze toch vrij bewegen en passen zich vlot aan elke beweging van de slaper aan. Bovendien strekt het comfort zich uit tot aan de uiterste rand van de matras in tegenstelling tot alle andere pocketveermatrassen met een interne boord van schuimmateriaal.

Klik hier voor een video over Vispring

Geen ander bed in de wereld kan u het gevoel geven van een Vispring bed. Want ieder Vispring bed wordt individueel, op bestelling en volledig met de hand gemaakt.

Klik hier voor de boxsprings van Vispring

doorsnede bed Vispring

Klik hier voor de pocketveermatrassen van Vispring

Ternat

Assesteenweg 24
1740 Ternat
Tel 02 569 82 99
Fax 02 569 83 02
ternat@deslaapadviseur.be

Linkebeek

Alsembergsesteenweg 37
1630 Linkebeek
Tel 02 331 23 32
Fax 02 331 30 01
linkebeek@deslaapadviseur.be

Brussel

Louizalaan 221
1050 Brussel
Tel 02 511 46 58
Fax 02 511 06 84
brussel@deslaapadviseur.be