Elk Fylds’ Bed wordt met de hand vervaardigd in onze eigen ateliers, door meester-beddenmakers die voor hun ambacht leven. Komen er dan geen machines aan te pas? Natuurlijk wel. Maar enkel om het vakmanschap te ondersteunen en de kwaliteit daarvan te verbeteren.

 

Belgisch vakmanschap, ervaring en passie

Fylds'
Fylds'

Progressieve verencombinatie

De meester-beddenmakers van Het Belgisch Bed slaagden erin om drie soorten pocketveren te combineren tot een unieke matraskern met progressief oplopende weerstand.

De bovenste HD®-veren verzekeren een aangenaam zacht eerste contact en een maximale aansluiting aan uw lichaam. De dieper liggende “Multi-Low”® of “Posturfil”®-veren vormen de perfecte basis in combinatie met de “High Touch”-veren.

De verdeling in 7 comfortzones biedt een optimale ondersteuning voor  het hele lichaam. De 3 types veertjes en veren zijn verpakt in individuele, ademende pockets. Het eindresultaat is een extreem comfortabele, perfect ventilerende en uiterst duurzame kern voor uw matras.

Fylds'

Een unieke combinatie van wol en vlas

Het Belgisch Bed bevat steeds een unieke melange van zorgvuldig geselecteerde wolsoorten en vlas. De natuurlijke eigenschappen van het wol van meerdere schapenrassen worden gecombineerd met de extra vochtregulerende werking en de natuurlijke sterkte van vlas. Dit resulteert in een natuurlijk ademende comfortlaag die u het hele jaar door een optimaal slaapmilieu garandeert.

Warm in de winter en koel in de zomer…en dat voor vele jaren.