90 dagen omruilgarantie

Zelfs na grondig de matrassen vergeleken te hebben in onze toonzaal kan uw uiteindelijke keuze toch nog tegenvallen. De matras is te hard of te zacht? De Slaapadviseur geeft u de mogelijkheid om na levering van uw matras de ‘90 dagen omruilgarantie’ in te roepen.

Hoe werkt het?

1 — Elke nieuwe matras, uitgezonderd uitverkoop of toonzaalmodellen, aangekocht bij De Slaapadviseur, met een afneembare hoes kan tot 90 dagen na levering omgeruild worden voor een zachter of harder exemplaar, als de hardheid van de matras u niet bevalt. Deze omruiling is éénmalig en enkel geldig voor hetzelfde model met exact dezelfde afmetingen. De garantie omvat het omwisselen van de matraskern, u behoudt de initieel geleverde matrashoes. Voor deze service betaalt u een forfaitair bedrag van € 80 (voor matrassen tot 120cm breed) of € 160 (voor matrassen vanaf 140cm breed).

2 — Bij een matras met een vaste hoes betaalt u een forfait van € 160 (voor matrassen tot 120cm breed) of € 275 (voor matrassen vanaf 140cm breed) omdat in zo’n geval de kern van de matras enkel bij de fabrikant omgeruild kan worden.

3 — Enkel matrassen in een goede huisvader-staat komen in aanmerking voor de ‘90 dagen omruilgarantie’. Vuile, gescheurde of onvolledige matrassen worden niet aanvaard.

4 — Vanaf 30 dagen na de levering kan de ‘90 dagen omruilgarantie’ aangevraagd worden. Ervaring leert ons dat het niet abnormaal is dat een nieuwe matras een aanpassingsperiode vergt van de slaper, net zoals bij het inlopen van nieuwe schoenen.

5 — Een nieuwe matras heeft een goede bodem nodig om volledig tot haar recht te komen. Op een oude, versleten of niet aanpaste bodem zal de matras nooit haar volle kwaliteiten ten toon kunnen spreiden. Uw nieuwe matras verdient in elk geval een degelijke en aangepaste bodem!

6 — Neem contact op met de winkel waar u uw matras gekocht heeft als u gebruik wilt maken van de ’90 dagen omruilgarantie’ van De Slaapadviseur. Onze medewerkers helpen u verder met de afhandeling uw garantiedossier.

90 dagen omruilgarantie