Equilli

Met behulp van wetenschappelijk onderbouwde meettechnologie wordt bij EQUILLI een modulaire matras op maat van de slaper samengesteld. De Support Flex matras is niet alleen volledig gepersonaliseerd, maar ook nog eens volledig aanpasbaar in de tijd. Een ingenieus systeem van binnenhoezen biedt u de kans om zowel de ondersteuningszones als de comfortlaag te verwisselen, zelfs na aankoop.

Elke Support Flex matras gaat gepaard met het Equilli Slaapcontract. Vindt u de voor u uitgekozen schouderzone toch net iets te hard, of de bekkenzone te zacht? Geen probleem, het eerste jaar voorziet Equilli volledig kosteloos de gewenste aanpassingen. Zo bent u 100% zeker dat u de juiste keuze maakt. De mogelijkheid tot aanpassingen, zelfs na aankoop dankzij het ‘Slaapcontract’, zorgen ervoor dat u niet langer moet wakker liggen bij de aankoop van een nieuwe matras.

Support Flex matras met uitwisselbare ondersteuningszones!

Equili Sleepscan en kommode

128 sensoren meten exact uw persoonlijk indrukkingsprofiel!

De ondersteuningslaag bevindt zich in het midden van de matras en bestaat uit verwisselbare modules ter hoogte van schouders, taille en heup. De modulair aanpasbare ondersteuningslaag biedt een lichaamsondersteuning op maat en houdt optimaal rekening met uw lichaamsvorm en uw gewichtsverdeling.

Onze Personal Sleep Scan meet met 128 sensoren uw indrukkingsprofiel en berekent welke ondersteuning u nodig heeft ter hoogte van schouders, taille en heup. Het gebruik van materialen met een verschillende hardheid in de schouder-, taille- en heupzone van de matras maakt dit mogelijk. Elke zone beschikt namelijk over 12 verschillende niveaus van hardheid. Zo krijgt u wetenschappelijk onderbouwd advies op maat. En het enige dat u hiervoor moet doen is gaan liggen op het Equilli meetbed.

Equilli

Een goede matras verdient een correcte bodem.

Equilli voorziet in verschillende onderstellen om hun matras idealiter mee te combineren:
de boxspring Balance, een inleg boxspring voor in een bestaand bedkader of het hedendaagse bed van Equilli ‘Less’ ( zie foto).

Equilli

Als kers op de taart: een aangepast hoofdkussen.

Tijdens de Personal Sleep Scan wordt ook de ondersteuning van nek en hoofd mee verrekend in het resultaat.
De Sleep Scan zal voor iedere slaper de juiste configuratie aanwijzen van het moduleerbare hoofdkussen van Equilli!