Beter slapen begint bij uw matras. Maar hoe weet u dat u de juiste keuze maakt?
Even liggen in de toonzaal zegt weinig over uw slaapcomfort op lange termijn. En wat als u dan toch de foute keuze hebt gemaakt?

Deze steeds weerkerende vragen hebben ertoe geleid dat dr. ir. Vincent Verhaert en zijn team in 2014 Equilli hebben opgericht. Wetenschappelijk onderbouwde meettechnologie, een modulaire matras die op maat van de klant wordt gemaakt én de mogelijkheid tot aanpassingen na aankoop via het Slaapcontract zorgen ervoor dat de klant niet langer moet wakker liggen van de aankoop van een nieuwe matras.

Ons doel? Een betere, gezonde nachtrust voor iedereen!

Equilli
Doorsnede van een EQUILLI Support Flex matras

Doorsnede van een EQUILLI Support Flex matras

De Support flex matras is niet alleen volledig gepersonaliseerd, maar ook nog eens volledig aanpasbaar. Een ingenieus systeem van binnenhoezen biedt u de kans om zowel de ondersteuningszones als de comfortlaag te verwisselen na aankoop. Elke Support flex matras gaat gepaard met het Equilli Slaapcontract. Vindt u de voor u bepaalde schouderzone toch net iets te hard, of de bekkenzone te zacht? Geen probleem, wij voorzien volledig kosteloos de gewenste aanpassingen. Zo bent u 100% zeker dat u de juiste keuze maakt.

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

  1. Persoonlijk gesprek: Onze goed opgeleide slaapadviseurs gaan eerst met u in gesprek. Op welk slaapsysteem slaapt u nu? Hebt u ergens klachten? … Allemaal nuttige informatie die belangrijk is om u zo goed mogelijk verder te helpen.
  2. Sleep Scan: De Personal Sleep Scan meet uw indrukkingsprofiel en berekent welke ondersteuning u nodig heeft ter hoogte van schouders, taille en heup. Zo krijgt u wetenschappelijk onderbouwd advies op maat. En het enige dat u hiervoor moet doen is gaan liggen op ons meetbed.
  3. Proefliggen en advies: Omdat u natuurlijk aan den lijve wilt ondervinden hoe uw gepersonaliseerde matras aanvoelt, stelt uw slaapadviseur ter plekke uw matras samen. Zo kan u uitgebreid testliggen en zelf de verschillende comfortopties uitproberen. Niet in slaap vallen…