Matrassen De Slaapadviseur

Matrassen

Er is veel keuze op de markt van matrassen en dat maakt het niet makkelijker voor de consument, het is dan ook begrijpelijk dat je het bos door de bomen soms niet meer ziet.

De slaapadviseur heeft als onafhankelijke onderneming daarom een selectie gemaakt uit de beste merken die er op de markt bestaan zodat u zich daar al geen zorgen in hoeft te maken.

Samen met onze slaapadviseurs kijken we samen naar de matras die het beste bij u past.

Matrassen De Slaapadviseur

Hoe kies ik een matras?

Een matras moet eerst en vooral gekozen worden in functie van het gewicht en de grootte van de persoon. Een persoon van 1,60 m met een lichaamsgewicht van 90 kg heeft een hardere matras nodig dan een persoon van 1,95 m met hetzelfde gewicht.

Ten tweede moet u zich goed voelen op een matras of het nu een latex, veren of traagschuimmatras is maakt niets uit, enkel de slaper zelf kan bepalen waar hij zich goed in voelt en dat kan enkel door verschillende matrassen uit te testen in een winkel.

Laat je adviseren in 1 van onze winkels

Een harde of een zachte matras?

Het comfort van de matras moet aangepast worden aan de morfologie van de slaper. Iemand die groot en smal is kan hetzelfde gewicht hebben dan iemand die klein en breed is. Door hun verschillende morfologie gaan zij echter een heel ander comfort nodig hebben: een zachtere matras voor de grotere persoon en een hardere matras voor de kleinere persoon. De persoonlijke smaak van iemand gaat uiteraard ook belangrijk zijn bij de keuze van het comfort van de matras.

Lees verder

Je kan bij ons matrassen vinden van deze merken

Matrassen
-42%

Gestoffeerd bedkader NILL SPRING

180x200
€3.102,00
€1.799,00
Details
Matrassen
-30%

Matras Tempur Sensation Prima 160x200cm met bodem Lattoflex SL2 op poten

De Slaapadviseur Linkebeek
€3.789,00
€2.499,00
Details