Auping

Auping begon 120 jaar geleden als smederij in Deventer en specialiseerde zich al snel in spiraalbodems. Later kwamen daar matrassen en boxsprings bij. Zo ontwikkelde Auping zich tot de slaapspecialist en marktleider in Nederland.

Er zijn drie pijlers die een Auping bed zo bijzonder maken: ventilatie, ondersteuning en drukverlaging.

Auping
Auping

Ventilatie

Ventilatie staat centraal in alle bedden van Auping. Voor een goede nachtrust is ventilatie van groot belang. Om goed te kunnen slapen moet uw lichaam de juiste temperatuur hebben. Dit wordt bereikt door een goede temperatuurregulatie. Het vermogen van matrassen en bodems om dit vocht te verwerken is dan ook essentieel.

Ventilatie leidt tot een fris en hygi├źnisch slaapklimaat. U slaapt altijd in een fris en schoon bed. Hierdoor slaapt u beter en voelt u zich ook beter.

Auping

Ondersteuning

Van nature beweegt een lichaam zich gedurende de slaap. Dit is van belang voor een goede bloedcirculatie en soepele gewrichten. Ook de huid kan daardoor beter ademen. Als draaien moeizaam gaat, dan verstoort dat uw nachtrust.

De Auping matrassen zijn voorzien van unieke DPPS® veren die de juiste ondersteuning bieden en u helpen bij het draaien tijdens de slaap.

De ondersteuning van de natuurlijke lichaamshouding, door zonering in matras en kussen op de juiste hoogte, zorgt ervoor dat uw spieren en gewrichten ontspannen zijn.

Auping

Drukverlaging

Als u op een matras ligt, ontstaat er druk op die plaatsen waar de matras het meest wordt belast. Het is voor uw lichaam van belang dat deze druk niet te hoog wordt. De Auping spiraalbodem bestaat uit meer dan 10.000 drukpunten, die zorgen dat deze druk de hele nacht gelijkmatig wordt verdeeld.

Daarnaast zorgt de puntelasticiteit van de matras en de spiraalbodem ervoor dat het lichaam maximaal wordt gedragen, wat de druk die optreedt tot een minimum beperkt.