interieur boxsprings

Boxsprings

Boxsprings, dat zijn bedden zoals je ze kent vanop hotel. Groot, comfortabel en bestaand uit een box- of doosvormig onderstel met daarop een matras. Ze zien er niet alleen mooi uit, maar slapen ook nog eens heerlijk.

Hoe dat komt? Veel heeft te maken met het type matras dat je gewoonlijk op deze bedden terugvindt: de pocketveermatras. Pocketveren zijn metalen veren die los van elkaar bewegen in de matras, waardoor ze zich perfect aanpassen aan jouw lichaam en slaaphouding. Dat zorgt wat voor optimale ondersteuning en bijgevolg een betere nachtrust.

Graag een extra woordje uitleg over onze boxsprings? Kom langs in een van onze showrooms en laat je bijstaan door onze slaapadviseurs.

De voordelen van een boxspring

Kiezen voor een boxspring, dat is genieten van ultiem slaapcomfort:

  • De combinatie van het stevige onderstel en de pocketveermatras geeft je lichaam de nodige ondersteuning op de juiste plaatsen. Verander je van slaaphouding, dan past de matras zich telkens mee aan.

  • Met een boxspring rol je moeiteloos in en uit bed. Dit type bed staat namelijk vrij hoog, waardoor je weinig belastende bewegingen hoeft te maken om erin te gaan liggen of op te staan. Ideaal voor wie kampt met nek-, rug- of beenklachten of voor zij die maximaal comfort zoeken.

  • Omdat een boxspringmatras uit veren bestaat, circuleert lucht er gemakkelijker in rond. Dat zorgt voor een betere ventilatie en temperatuurregeling binnenin, waardoor je matras langer meegaat dan die van een gewoon bed.

  • Slaapcomfort is iets subjectiefs. Een matras die voor de ene fantastisch is, ligt voor iemand anders misschien ongemakkelijk. Kies je daarom liever voor twee aparte matrassen op het onderstel in plaats van één grote? Dat kan!

  • Qua look, feel en afmetingen heb je bij boxsprings alle keuzevrijheid. Bij De Slaapadviseur hebben we verschillende merken, stijlen en modellen in de aanbieding. Ongetwijfeld vind je bij ons een boxspring naar jouw smaak en budget!

boxspring beka

Kom langs en test jouw toekomstige boxspring

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden? Bij een bed is dat helaas niet het geval. Alhoewel de look en feel er zeker toe doen, is slapen in eerste instantie een ervaring. Iets wat je enkel kan voelen.

Daarom is het belangrijk om jouw toekomstige matras goed te testen vooraleer je overgaat tot de aankoop. Iets waar de slaapadviseurs in een van onze showrooms je graag bij begeleiden.

Showrooms bekijken

Ons slaapadvies over boxsprings

Onze belangrijkste tip bij de aankoop van een boxspring? Bekijk matras en onderstel als één geheel en niet als twee aparte entiteiten. De twee onderdelen vormen namelijk één dynamisch geheel en kan je om die reden eigenlijk nooit loskoppelen van elkaar.

Kiezen voor een kwalitatieve matras en een degelijk onderstel garandeert dan ook enkel slaapcomfort als de beide goed op elkaar zijn afgestemd. Om die gouden combinatie te vinden, staan onze slaapadviseurs je graag bij. Op basis van jouw wensen en budget zoeken we samen een boxspring die jou op het lijf geschreven is.

Boxspring merken

Boxsprings
-40%

Complete boxspring VISPRING met 2 matrassen Devonshire

180x200
€12.274,00
€7.395,00
Details
Boxsprings
-30%

Boxspring AUPING Criade met hoofdbord Plain

180x200
€3.655,00
€2.559,00
Details