Boxsprings

Een boxspring of ‘doos met veren’ is opgebouwd uit een (meestal) houten frame waarop een plateau van opstaande veren bevestigd wordt. Het geheel wordt bovenaan afgewerkt met een comfortlaag en gestoffeerd met stof of (kunst)leder. Door de boxspring op poten te plaatsen en te vervolledigen met een gestoffeerd hoofdbord spreekt men van een ‘Boxspringbed’.

Op een Boxspring past een pocketveermatras. Elke pocketveer in de matras krijgt op de boxspring een ideale steun om correct in en uit te veren. Daar elke veer apart in zijn zakje kan bewegen wordt ons lichaamsprofiel perfect gevolgd en ondersteund.

Een boxspring past zich aan elk interieur aan. Klassiek, modern, eigentijds, lounge enz.. Door de verschillende pootstellen, hoofdborden, stoffen en (kunst)leders of accessoires is er steeds een boxspringbed te vinden die past in uw slaapkamer.

Ook een boxspring is te verkrijgen als een elektrisch verstelbare bodem met 2, 3 tot zelfs 4 motoren (afhankelijk van de mogelijkheden van de fabrikant).

interieur boxsprings

Promoties boxsprings

Boxsprings
-25%

Boxspring NILL SPRING 180×200 Classic Finishing

€4.241,00
€3.180,00
Boxsprings
-25%

Boxspring FYLDS’ Creve Coeur 180×210

€4.185,00
€3.139,00