Vispring luxury beds London 1901

 WAAROM VOOR EEN VISPRING KIEZEN?

Hieronder vindt u alvast 10 punten die Vispring onderscheiden van zijn collega fabrikanten die u niet onverschillig zullen maken om de investering van zo’n uitzonderlijk product te rechtvaardigen.

Een VI-Spring ensemble begint reeds vanaf € 6.500.

Geen ander bed in de wereld kan u het gevoel geven van een Vispring bed.
100% natuurlijke materialen speciaal uitgezocht voor u de beste nachtrust te kunnen bieden.

Klik hier voor de Vispring kataloog

Vispring luxury beds London 1901

1) 30 jaar garantie: De meeste collega’s bieden vijf tot tien jaar garantie aan. Dit is niet zomaar een garantie, maar een volledige garantie tegen fabricagefouten en dit 30 jaar lang!

2)  ‘The Pledge’: is de mogelijkheid om de hardheid van de matras tussen de 30 en 90 nachten na levering nog gratis te laten veranderen.

3) ‘Side Stitching’: ‘Side Stitching’ is het manueel vastnaaien van de buitenboord van de matras met de pocketverenkern, dit verbetert het comfortgevoel en de levensduur van de matras. Een arbeider is soms tot acht uur aan één matrs bezig. Bovendien strekt het comfort zich uit tot aan de buitenrand van de matras in tegenstelling tot andere pocketveermatrassen met een dikke boord van schuimmateriaal rond de pocketverenkern.

Vispring luxury beds London 1901

4) De pocketveer wordt uit nieuw staal vervaardigd & Vanadium gecoat voor extra weerstand : Vispring is ook één van de weinige producenten die, binnen hun eigen productie, zelf hun metalen veren produceren.

5) Honingraat geneste veren in katoen ingepakt: De stof van het verenzakje is in echte calicot, of onbehandeld katoen vervaardigd, verbetert het ademend vermogen. De honingraatstructuur, die Vispring gebruikt, biedt volledige ondersteuning over het volledige oppervlakte van de matras zonder holtes tussen de veren.

 

Vispring luxury beds London 1901

6) 100% natuurlijke kwaliteitsmaterialen:  Alle Vispring matrassen bevatten royale hoeveelheden natuurlijke vullingen zoals wol, katoen, paardenhaar, buffelhaar en kasjmier. Geen synthetische vullingen bij Vispring!  Vispring is ook het enige bedrijf dat de exacte hoeveelheden van de vullagen in hun cataloog prijsgeeft .

7) Matrashoezen zijn 100% natuurlijk, waardoor ze uitstekend ademen: Goedkopere hoezen beïnvloeden het ademend vermogen van de matras. Alle Vispring matrastijken worden voor de brandveiligheid behandeld met M-Pure om een chemisch vrij slaapoppervlak te garanderen (Met uitzondering van het model ‘Devonshire’ die een wollen tijk heeft. Deze tijk is brandvertragend zonder een extra behandeling).

Vispring luxury beds London 1901

8) De boxsprings van Vispring gebruiken pocketveren van 15cm hoog: Alle Vispring onderstellen bieden rand-tot-randondersteuning dankzij de Vanadium stalen pocketveren die de gehele boxspring bedekken. Dit leidt tot een betere ondersteuning, meer comfort en een langere levensduur van het product.

9) De Vispring boxspring wordt gemaakt van langzaam gegroeid FSC-gecertificeerd Scandinavisch sparrenhout: Zonder houtknopen. De hoeken worden versterkt met hardhouten hoekblokken.

10) De boxsprings worden afgewerkt met natuurlijke bekledingen en een stevige damast: Bij andere fabrikanten wordt dikwijls schuimmateriaal gebruikt,  om kosten te besparen daarentegen gebruikt Vispring meer natuurlijke materialen in hun boxsprings dan wat andere fabrikanten gebruiken bij de productie van hun matrassen.

Producten van Vispring luxury beds London 1901