Tempur

Door onze lichaamswarmte neemt de Tempur matras de contouren van ons lichaam aan, zodat de druk op schouder- en bekkenzone fel afneemt. Doordat een Tempur matras de hoge drukpunten wegneemt kan men langer, zonder ongemak, in éénzelfde houding blijven liggen. Hierdoor gaat men ’s nachts minder woelen en draaien (tot 50% minder) en slaapt men rustiger.

Deze nieuwe technologie betekende een echte verandering in de slaapcomfortwereld.

Tempur
Tempur

Wat is traagschuim?

Traagschuim werd initieel ontwikkeld voor de ruimteprojecten van de NASA, vandaar de soms gebruikte benaming ‘Nasaschuim’. Het werd echter nooit gebruikt omdat het in de ruimte niet het beoogde resultaat gaf. Later kwam het, dankzij de drukverlagende eigenschappen, terecht in de gezondheidssector als een antidecubitusmatras. Patiënten wilden thuis dezelfde matras en zo werd het materiaal ook beschikbaar in slaapspeciaalzaken.

Tempur

Tempur PRO collectie

De TEMPUR PRO matras vormt zich helemaal naar de contouren van uw lichaam zodat u kunt uitrusten in een natuurlijke en volledig ontspannen houding. Dit leidt tot een verbetering van de bloedcirculatie, u gaat ook minder draaien en woelen zodat u een betere slaapkwaliteit krijgt. Uw lichaamsgewicht wordt gelijkmatig verdeeld over het volledige ligvlak, waardoor u het gevoel krijgt gewichtloos te zijn.

Tempur

Bed Arc

De perfecte aanvulling van uw TEMPUR matras vindt u bij het bed Arc.
Het is een collectie prachtig vormgegeven bedden, ontworpen met het oog op de meest uiteenlopende voorkeuren, trends en stijlen van over de hele wereld.
TEMPUR Arc is veel meer dan een bed: dit is een luxe meubelstuk voor in uw huis. Een slaapkamer is niet alleen om in te slapen, maar ook om in te wonen.