Hoofdkussens

Hoofdkussens

Bij De Slaapadviseur vindt u een ruime collectie aan hoofdkussens, want na een goede bodem en matras is het hoofdkussen de laatste schakel die de kwaliteit van uw nachtrust bepaalt. Iedereen vindt zeker een passend hoofdkussen bij De Slaapadviseur dankzij de vele mogelijkheden! Kies een hoofdkussen dat zowel de nek als het hoofd optimaal ondersteunt.

Hoofdkussens zijn beschikbaar in verschillende afmetingen.
De meest courante maat is 60x60cm maar ook op 40x60cm en 50x70cm zijn vele hoofdkussens te verkrijgen. Ergonomische kussens zijn eerder rechthoekig dan vierkantig.
Sommige fabrikanten (Tempur) maken speciale slopen voor afwijkende afmetingen en/of vormen.

 

Hoofdkussens

'wat verwacht je van een kussen'

Voor een zacht en luchtig comfort kiest men het best een met dons gevuld kussen.
Verkiest men echter een steunend kussen, dan opteert men beter voor een latex, geltex of een traagschuim kussen.
Een synthetisch kussen is ook een zacht kussen maar vooral wasbaar en nodig bij allergieën aan bijvoorbeeld huisstofmijt. Voor de andere kussens kan men een wasbare moltonsloop gebruiken die samen met het andere beddengoed gewassen kan worden.
Een kussen is na 3 à 4 jaar gebruik aan vervanging toe.

Hoofdkussens

Vergelijken?

De keuze van een hoofdkussen is heel persoonlijk. In onze toonzalen kunt u de volledige collectie komen vergelijken. Neem hiervoor zeker uw tijd en kom langdurig proefliggen. Nog niet overtuigd? Verschillende fabrikanten (Tempur, Plumka, Butterfly) voorzien ons van testkussens die u, na het geven van een waarborg, thuis enkele nachten mag uitproberen.