Atsleep Latexmatras

De AT SLEEP Nature collectie is een uitgebalanceerde collectie van unieke, handgemaakte Nederlandse kwaliteitsmatrassen. Alle matrassen hebben hun eigen stijl en karakter door een uitgekiende combinatie van matrashoes en kern. De best geselecteerde natuurlijke materialen zoals zuivere scheerwol en natuurlijke latex gecombineerd met de nieuwste technologieën resulteerde in 2 ergonomische natuurlatex matrassen in 3 hardheden. Verschillende opties en combinaties voor 2-persoons uitvoeringen zijn mogelijk.

Atsleep Latexmatras
Atsleep Latexmatras

Actief Ventilerende Natuurlatex

De matrassen van het Nature Hevea gamma zijn vervaardigd uit Hevea Foam® natuurlatex, wat staat voor een optimale ventilatie en vochtverwerking. Naast antibacterieel en schimmelwerend te zijn is deze natuurlatex ook zeer punt-eleastisch zodat de materie zich perfect aan de lichaamsvormen aanpast.

Atsleep Latexmatras

Afneembare Matrashoes

De hoes is aan de onder- en bovenzijde voorzien van een sandwichcontructie van 100 gr/m2 cradlevlies en 450 gr/m2 wol. Optioneel en zonder meerprijs, kan de hoes ook gevuld worden met 400gr/m2 Climactive vezel, wasbaar op 40°, voor personen die allergisch zijn aan huisstofmijt. De hoezen hebben een boord met rits voor het eenvoudig afnemen van de hoes voor reiniging.

Atsleep Latexmatras

Comfortlagen

De Nature Hevea matrassen zijn uitgerust met een comfortabele 7-zone 80 of 100% Hevea Foam® natuurlatex kern, opgebouwd uit comfort- en stabilisatielagen en/of inlay. Ze hebben een verstevigde middensector en soepele schoudercomfortzone.

Atsleep Latexmatras

NATURE HEVEA 20

Comfortabele 7-zone 80% Hevea Foam® natuurlatex kern, 17 cm hoog. De kern is opgebouwd uit 2 comfortlagen van 6,5 cm en 1 stabilisatielaag van 4 cm. De matras is verkrijgbaar in 3 hardheden (Soft, Medium en Firm) om de ondersteuning perfect te kunnen afstemmen op het gewicht of op de meest geliefde slaaphouding van de slaper.

Atsleep Latexmatras

NATURE HEVEA DUO 23

Comfortabele 7-zone 100% Hevea Foam® natuurlatex kern, 20 cm hoog. De kern is opgebouwd uit een basiskern van 15 cm en een inlay van 5 cm. De matras is verkrijgbaar in 3 hardheden (Soft, Medium en Firm) om de ondersteuning perfect te kunnen afstemmen op het gewicht of op de meest geliefde slaaphouding van de slaper.