Auping pocketveermatras

Vivo

De Vivo is een absoluut kwaliteitsmatras. Deze matras heeft een dubbele ondersteunende en zachte schouderzone en een aparte heupzone. Door het gebruik van Talalay Latex voelt deze matras extra zacht en veerkrachtig aan. De Vivo matras werkt lichaamstemperatuur regulerend, zo blijf je op een prettige temperatuur. Deze matras is 24 cm hoog.

Auping pocketveermatras
Auping pocketveermatras

Maestro

De Maestro heeft een dubbele ondersteunende en zachte schouderzone. Uw schouders kunnen nog beter wegzakken en u ervaart minder druk. Door het gebruik van Talalay Latex voelt deze matras extra zacht en veerkrachtig aan. Ben jij een koude of warme slaper? De juiste tijk helpt jou om op de juiste temperatuur te blijven. Deze matras is 22 cm hoog.

Auping pocketveermatras

Cresto

De Cresto heeft een zachte en flexibele schouderzone, waardoor u beter kan wegzakken en minder druk op de schouder ervaart. Door het gebruik van Latex Pura voelt deze matras extra zacht en veerkrachtig aan. Ben jij een koude of warme slaper? De juiste tijk helpt u om op de juiste temperatuur te blijven. Deze matras is 20cm hoog.

Auping pocketveermatras

Adagio

De Adagio geeft u een gelijkmatige ondersteuning. De speciale Dryfeel drukverdeler zorgt voor een gelijkmatige overgang van deze zones voor een optimale ondersteuning, waardoor deze matras nauwkeurig aansluit bij de contouren van uw lichaam. Deze matras is 20cm hoog.

Auping pocketveermatras

Inizio

Inizio is de basismatras van Auping. Niet zomaar een matras, maar een echte Auping. Alle belangrijke eigenschappen zoals ondersteuning, ventilatie, comfort en liggevoel, voldoen aan de hoge Auping standaard. Deze matras is 18cm hoog.