Auping pocketveermatras

Elite

De Elite is een absolute premiummatras met 3 zones in asymmetrische opbouw. De matras is verkrijgbaar in 4 verschillende bodytypes: X, I, A, & Y met 3 verschillende hardheden: soft, medium of firm. Door het gebruik van 4,5 cm Vita Talalay Origins (natuurlatex) als comfortlaag voelt deze matras extra zacht en veerkrachtig aan. De Elite matras heeft een afneembare tijk, wasbaar op 60° C. Deze matras is 24 cm hoog.

Auping pocketveermatras
Auping pocketveermatras

Elysium

De Elysium is een circulaire matras met 3 zones in asymmetrische opbouw. De matras is verkrijgbaar in 4 verschillende bodytypes: X, I, A, & Y met 3 verschillende hardheden: soft, medium of firm. Deze matras heeft als comfortlaag een sandwichconstructie van mini-pockets omringd door 2 lagen Vent-tex ( hoog-elastisch polyester). De Elysium heeft hierdoor een geborgen ligsensatie en een optimale ventilatie. De Elysium matras heeft een afneembare tijk, wasbaar op 60° C. Deze matras is 23,5 cm hoog.

Auping pocketveermatras

Evolve

De Evolve is een circulaire matras met 3 zones in asymmetrische opbouw. De matras is verkrijgbaar in 4 verschillende bodytypes: X, I, A, & Y met 3 verschillende hardheden: soft, medium of firm. Dankzij het gebruik van Vent-tex heeft de Evolve een prima ventilatie. De matras heeft een afneembare tijk, wasbaar op 60° C. Deze matras is 22cm hoog.

Auping pocketveermatras

Adagio

De Adagio geeft u een gelijkmatige ondersteuning. De speciale Dryfeel drukverdeler zorgt voor een gelijkmatige overgang van deze zones voor een optimale ondersteuning, waardoor deze matras nauwkeurig aansluit bij de contouren van uw lichaam. Deze matras is 20cm hoog.

Auping pocketveermatras

Inizio

Inizio is de basismatras van Auping. Niet zomaar een matras, maar een echte Auping. Alle belangrijke eigenschappen zoals ondersteuning, ventilatie, comfort en liggevoel, voldoen aan de hoge Auping standaard. Deze matras is 18cm hoog.