Beka boxsprings

Beka is een unieke collectie waar stijl en rust elkaar vinden. Het is een ongeëvenaard slaapconcept, ontstaan uit doorgedreven research. Puur ergonomisch comfort, waarbij boxspring en matras samen de perfecte combinatie vormen. Uitgekiende technologie en een elegante afwerking zorgen voor een diepe en herstellende slaap, waarin de drukke dag zo van je afglijdt.

Beka boxsprings
Beka boxsprings

Choose & Snooze

De box van BEKA met de beste prijs-kwaliteit verhouding uit de collectie.
Stel zelf uw boxspring samen met keuze uit 4 hoofdborden, verschillende poten en een brede waaier aan bekledingsstoffen.
Voor een zalig slaapcomfort hebt u verder de keuze uit matrassen van het Geltex gamma (van Geltex Imagine tot Geltex Tendresse), elk beschikbaar in 2 verschillende hardheden (Medium of Firm).

boxspring beka

Box Cubic

Dé boxspring van BEKA, model Cubic. Mogelijk in 3 hoogtes (16, 25 en 30 cm) en 2 poothoogtes (10 of 15 cm) zodat u steeds de juiste hoogte vindt. Combineer met meer dan 20 verschillende hoofdborden en uitvoerbaar in een brede waaier aan stoffen.

Beka boxsprings

Motorbox Cubic

Wie de hoogste eisen heeft op gebied van vormgeving, comfort, stijl en kwaliteit komt bij Motorbox Cubic van Beka uit. Technologie en esthetiek gaan hier hand in hand. Deze boxspring is de elektrisch verstelbare uitvoering van de gewone Box Cubic. Lekker ontbijten, een boek lezen of TV kijken? Het kan vanaf nu allemaal in bed. Hiervoor heeft elke box 2 motoren en is uitgerust met een draadloze afstandsbediening voor totale luxe!

Beka boxsprings

Storage bed

Opbergruimte heb je nooit genoeg. Ook niet in je slaapkamer. Daarom lanceert Beka het Storage Bed.
Een veelzijdig slaapmeubel waarin heerlijk slaapcomfort en functionaliteit samenkomen. Mooi en superpraktisch.
Elk ligvlak apart openen? Of beide samen benutten? Je doet het super eenvoudig dankzij de ingebouwde gasveer. Opgeruimd … slaapt netjes.