Beka pocketveermatras

Tendresse

GELTEX® Tendresse is een met de hand gewatteerde matras met klassieke afwerking die een pocketveren kern Temporis Pocket en een pocketveren kern Mini-Pocket combineert, bedekt met Comfort GELTEX®-schuim met 7 ergonomische comfort zones. Verkrijgbaar in een slaapcomfort Medium of Firm.

Beka pocketveermatras
Beka pocketveermatras

Dedicace

De GELTEX® Dédicace matras is een handgenopte tapematras met dubbele Pocketverenkern afgedekt met Comfort GELTEX® Foam met 7 ergonomische comfortzones. Verkrijgbaar in een Medium of Firm ligcomfort.

Beka pocketveermatras

Body Sense

De Body Sense matras is een klassieke matras met rits met Temporis Pocketverenkern afgedekt met Sensus® met 7 ergonomische comfortzones. Verkrijgbaar in een Soft, Medium of Firm ligcomfort.

Beka pocketveermatras

Escape

De GELTEX® Escape matras is een genopte tapematras met Temporis Pocketverenkern afgedekt met Comfort GELTEX® Foam met 7 ergonomische comfortzones. Verkrijgbaar in een Medium of Firm ligcomfort.

Beka pocketveermatras

Dreamer

De GELTEX® Dreamer matras is een klassieke matras met rits met Temporis Pocketverenkern afgedekt met Comfort GELTEX® Foam met 7 ergonomische comfortzones. Verkrijgbaar in een Medium of Firm ligcomfort.

Beka pocketveermatras

Touch

De GELTEX® Touch matras is een klassieke matras met rits met Pocketverenkern afgedekt met Support GELTEX® Foam met 7 ergonomische comfortzones. Verkrijgbaar in een Medium of Firm ligcomfort.

Beka pocketveermatras

Imagine

De GELTEX® Imagine matras is een hoesmatras met Pocketverenkern afgedekt met Support GELTEX® Foam met 7 ergonomische comfortzones. Verkrijgbaar in een Medium of Firm ligcomfort.

Beka pocketveermatras

Cosmopolitan

De Cosmopolitan matras is een hoesmatras met Pocketverenkern afgedekt met HR-schuim met 7 ergonomische comfortzones. Verkrijgbaar in een Soft, Medium of Firm ligcomfort.