Beschermers

SmartSleeve®

is een revolutionaire matrasbeschermer. SmartSleeve® optimaliseert uw slaapcomfort, gezondheid en de hygiëne van uw matras. SmartSleeve® combineert drie toptechnologieën die de optimale voorwaarden voor een goede nachtrust bieden.

Cairfull

De driedimensionale kruisvormige structuur zorgt voor een ventilerende luchtlaag. Deze luchtlaag verdeelt de warmte gelijkmatig over het gehele slaapoppervlak.

Purotex

of actieve probiotica. Na twee weken vermindert hierdoor de hoeveelheid allergenen van huisstofmijten met 93,7 %!

Adaptive

of temperatuur gevoelige polymeren met een dynamische werking. Hoe warmer het wordt, hoe meer ADAPTIVE vocht verdampt.
Beschermers
Moltons

Moltons

zijn de meest gebruikte soorten. Meestal zit er stretch verwerkt in de hedendaagse moltons om ze beter te laten aansluiten aan de vorm van de matras. Ook voor uw kussen kunt u een moltonbeschermer krijgen. Ze bestaan in alle gebruikelijke kussenformaten; 40×60, 60×60, 50×70…

SmartSleeve® Essential

SmartSleeve® Essential

SmartSleeve® Essential is de basisversie van het SmartSleeve® assortiment: 2 elastische banden houden uw SmartSleeve® beschermer op zijn plaats.
SmartSleeve® Essential Waterproof voegt een waterdichte folie aan de achterkant van de stof toe. Deze Waterproof-versie houdt alle vloeistoffen tegen, zodat uw matras droog en schoon blijft.

De 3D-laag van de SmartSleeve® garandeert een comfortabel en geventileerd slaapoppervlak.

SmartSleeve® Premium

SmartSleeve® Premium

SmartSleeve® Premium is een luxueuze matrasbeschermer die perfect rond elke matras past dankzij de elastische zijkanten in lycra.
SmartSleeve® Premium Waterproof voegt een waterdichte folie aan de achterkant van de stof toe. Deze Waterproof-versie houdt alle vloeistoffen tegen, zodat uw matras droog en schoon blijft.

De 3D-laag van de SmartSleeve® garandeert een comfortabel en geventileerd slaapoppervlak. Dankzij de elastische lycra zijkanten past de SmartSleeve® perfect rond uw matras, zodat uw hele matras beschermd wordt.