Graag frisser slapen?

Koeler slapen? Dankzij HEFEL kan het!

Tijdens de warme maanden van het jaar zijn de nachten niet altijd fris genoeg om een aangenaam slaapklimaat te creëren.
In het uitgebreide gamma van HEFEL vindt men dekbedden die de typische oververhitting tijdens die nachten kunnen opvangen en controleren.
Hiervoor gebruiken ze bij HEFEL innovatieve technieken zoals Outlast® en Oulast® Xelerate aangebracht met een vernieuwend ‘drukcoating’ procédé.

Outlast®-technologie is oorspronkelijk ontwikkeld voor NASA en baseert zich op ‘heatspreaders’ om warmte te transporteren.

Graag frisser slapen?
Graag frisser slapen?

Hefel OUTLAST® & MAIZE:

combineert de voordelen van heerlijk zachte maïsvezel met de innovatie Outlast®-vezel.

Door de ingebouwde PCM-techniek, of Phase Change Materials, passen de vezels zich perfect aan aan het microklimaat van de huid en zorgen voor een gelijkmatige warmteverdeling.
Zo absorberen ze overtollige lichaamswarmte, slaan deze op en geven deze vervolgens weer af.
Dit resulteert in een permanente comfortcyclus waarbinnen de temperatuur actief geregeld wordt.

Niet te warm, niet te koud, ”maar precies goed”.

De collectie OUTLAST® & MAIZE bestaat uit dekbedden, matrasbeschermers en hoofdkussens!

Hefel OUTLAST® PROACTIVE NEXGEN donsdeken:

dezelfde Outlast®-techniek als de collectie hierboven maar dan in combinatie met een heerlijke vulling van 100% witte ganzendons!

De vernieuwde Outlast Xelerate-technologie wordt rechtstreeks aangebracht op de batist van het dekbed, in de vorm van een fijn rasterpatroon.
Deze ‘heatspreaders’, van natuurlijke was, nemen de warmte van de bron weg en verspreiden ze bliksemsnel over een groter oppervlakte om plaatselijke verhitting te vermijden.
Dit Xelerate-principe reageert niet enkel op direct contact maar ook in de omliggende vezels en verhoogt hierbij de thermische geleidbaarheid met zelfs 30%.

Dit zorgt voor aanzienlijk minder productie van zweet en een nog efficiënter temperatuur- en vochtbeheer tijdens de nacht!

De collectie OUTLAST® PROACTIVE NEXGEN collectie bestaat uit dekbedden en hoofdkussens!