Lattoflex lattenbodems

Een slaapsysteem van Lattoflex zorgt er voor dat de actieve bodem, de matras en het lichaam perfect op elkaar inspelen. Ook de bodem reageert op de druk van bovenaf en zorgt voor 60% van de totale ondersteuning. Die synergie optimaliseert de prestaties van de matras en verlengt haar levensduur en comfort.

Lattoflex lattenbodems
Lattoflex lattenbodems

Winx 6

De Winx®6 bodem van Lattoflex maakt gebruik van honderden uiterst flexibele steunpunten die uw lichaam tijdens alle fasen van de slaap in de juiste anatomische ligpositie houden. De unieke vleugel met drie, individueel reagerende steunpunten, ondervangt minutieus de minste lichaamsbeweging. De lathouders zijn de ‘schokdempers’ van uw Winx® 6 bedbodem. Ze zijn in de schouder- en heupzones extra versterkt om de juiste ondersteuning op het juiste moment mogelijk te maken. De nieuwe functionele schouderzonetechnologie Flex Zone zorgt dat uw schouders comfortabel wegzakken in het slaapoppervlak. De carbon ophanging verdeelt de schouderdruk. Zo ontstaat de ideale positie voor de natuurlijke uitlijning van uw wervelkolom.

Lattoflex lattenbodems

Relaxsysteem

Het exclusieve relaxsysteem, eigen aan de Winxbodem van Lattoflex, brengt de voeten op harthoogte voor een betere bloedsomloop en bijgevolg beter uitgeruste spieren en lichaam.

Lattoflex lattenbodems

WINX 6 Servomat R4

Het topmodel van de WINX 6 garandeert u een juiste lighouding dankzij de unieke Winx®-oppervlaktestructuur. De uiterst flexibele Winx® vleugels zitten op glasvezellatten en garanderen een perfecte drukverdeling van het lichaam voor uren ongestoord slaapplezier. Het integrale relaxsysteem vergemakkelijkt de bloedsomloop en laat de spieren beter ontspannen. De 4 elektrische motoren , die draadloos bediend worden, stellen u in staat om het bed in elke gewenste positie te zetten; slapen, relaxen, lezen, media gebruiken, dromen, …

Lattoflex lattenbodems

Geschiedenis

In 1957 schreef Lattoflex geschiedenis met de uitvinding van de lattenbodem. Lattoflex deelde, met zijn revolutionaire uitvinding, het ligoppervlak op in verschillende segmenten. Zo kreeg het lichaam over de hele lengte van het bed een gelijkmatige en correcte ondersteuning.

Nog vele verbeteringen en evoluties van het lattenbodemconcept volgden elkaar op, om in 1997 helemaal overklast te worden door een nieuwe uitvinding, de Winxbodem. Deze nieuwe technologie introduceerde voor het eerst een volledige driedimensionale ondersteuning van het lichaam: in de lengte, de breedte en de diepte. Het resulteerde in een ongekend slaapcomfort.

De laatste generatie van de Winxbodem is de WINX 6 met een onuitgegeven oplossing voor de schouderzone ‘Flex Zone’ met carbon ophanging!