MORPHEUS® van Brinkhaus

MORPHEUS® van Brinkhaus

Omdat huisstofmijten houden van warmte, vocht en temperaturen van 20°C tot 30°C in combinatie met een luchtvochtigheid van 65 tot 80% zijn o.a. bedden het ideale leefmilieu voor de huisstofmijt.

Het speciale MORPHEUS® beddengoed is bedoeld voor mensen die last hebben van huisstofmijtallergie en die gevoelig reageren op milieu-invloeden.
Ze hebben wasbare hoezen nodig die gemaakt zijn van een dicht geweven weefsel van liefst 100 % katoen.
Door een bijkomende mechanische behandeling van de MORPHEUS® matrashoes mag deze gewassen worden aan zeer hoge temperaturen (tot 95°), wat er voor zorgt dat de huisstofmijt en andere micro-organismen effectief worden gedood.
Je kan dit omhulsel naast het wassen ook centrifugeren voor extra hygiëne.

Het gamma van MORPHEUS® heeft naast matrashoezen ook nog anti-allergische hoofdkussens en dekbedden in het programma.

MORPHEUS® van Brinkhaus

MEDICOTT®

Het is genoegzaam bekend dat schimmelsporen allergieën veroorzaken. De schadelijke invloed daarvan kan worden bestreden met extra procestechnische maatregelen. Daarom hebben wij de overtrekmaterialen voor onze dekbedden en kussens veredeld door middel van een medicott®-behandeling. Wanneer de producten correct worden onderhouden, wordt door deze behandeling vermeden dat gevaarlijke schimmelsporen ontstaan en zich gaan nestelen, ook bij langdurige vochtigheid. Zo wordt het gebruik van fungiciden, microbiciden en bactericiden overbodig. De behandeling beschermt de katoenvezel en bevordert de robuustheid.

MORPHEUS® van Brinkhaus