Nill Spring boxsprings

 

 

Nill Spring maakt voor zijn boxsprings, als enige fabrikant, gebruik van een heel bijzonder veersysteem. De cilindrische veren worden met de hand in elkaar geweven, waardoor men per m² meer veren heeft dan in andere boxsprings. Dit resulteert in een boxspring die niet alleen zacht is, maar ook zeer ondersteunend en die volledig de vorm van het lichaam aanneemt.

Een grote flexibiliteit biedt u een uniek slaapcomfort. Het komt er op neer dat iedere Nill Spring boxspring een bed “sur mesure” is, met een grote verscheidenheid aan kleuren, stoffen, poten, accessoires, hoofd- en voetborden. U kan werkelijk alle kanten uit om uw bed volledig te personaliseren. Door dit principe toe te passen kan Nill Spring overigens probleemloos alle maatwerk aan.

De met de hand gemaakte slaapmeubelen zijn stuk voor stuk pronkstukken. De vormgeving getuigt van een doorgedreven objectliefde. De gedetailleerde afwerking van een enorme vakkennis. Het resulteert in trotse, tijdloze producten van het allerhoogste niveau.

Nill Spring boxsprings
Nill Spring boxsprings

'Nieuw Model Curvo'

Curvo is de ultieme combinatie van mooi Belgisch design en ultiem ligcomfort.
Deze boxspring valt op door zijn mooie rondingen en de combinatie van hout en stof. De houten rand vormt één geheel met de boxspring waardoor die een zeer elegante en tijdloze uitstraling heeft.
Naast het design werd er ook veel aandacht besteed aan het ligcomfort. Zo beschikt de Curvo boxspring over een volledig doorlopend ligoppervlak. De pocketveren zijn over de volledig breedte van de box geplaatst, waardoor men in het midden en op de zijkant van het bed geen verschil in comfort voelt.

Nill Spring boxsprings

' Fondo, de eerste Design boxspring'

Voor wie van minimalistisch design houdt, heeft Nill Spring nu de Fondo ontworpen.
Deze unieke box, combineert design met het comfort van een boxspring. Door zijn zeer dunne uitstraling en stijlvolle poten geeft hij het slaapcomfort een vernieuwende look.
Zoals bij alle Nill Spring boxsprings is deze ook volledig op maat te verkrijgen met een keuze uit meer dan 500 stoffen! Kortom: Less is more !

Nill Spring boxsprings

' Ramo, staat voor tak'

Het boxspringbed Ramo is een ode aan de natuur- en de houtbewerkingskunst. Het resultaat is een opzienbarend, origineel design.
Deze box staat niet op pootjes of een onderstel, maar wordt halverwege omklemd door een massief houten omlijsting. Zodoende ligt de box half verzonken, maar stevig omstrengeld in een frame.
De pootjes ontspruiten uit de houten omranding, zoals de takken uit een boomstam. Ze zijn uit hetzelfde hout gebeeldhouwd. Niets is recht of vlak. Zo ontstaat er een organisch gestileerd, geheel.
Ramo heeft een oer-traditioneel, functioneel slaapsysteem veredeld tot een natuurlijke houtsculptuur.