Nill Spring pocketveermatras

 

 

Nill Spring pocketveermatras
Nill Spring pocketveermatras

'dun en toch comfortabel'

Het model Cannes was de eerste handgenopte matras van Nill Spring. De zes-slags veren worden omringd door een comfortlaag in Naturalis, de hoes is een hoogkwalitatieve viscose van Belgische weverij.
Deze elegante matras is beschikbaar in 4 hardheden, Soft, Medium, Firm en XFirm! De matras valt op met een, voor haar dikte, zeer aangenaam ligcomfort, t’is net een wolkje.

Nill Spring pocketveermatras

'Deauville, met 9-slags veer'

Wie zich wil laten verleiden door de natuurlijke luxe, de superieure kwaliteit en het comfort van een in huis vervaardigde, handgemaakte Nill Spring matras, kiest voor het onnavolgbare Deauville model. De hiervoor aangewende 9-slags soft-touch pocketveer, voorzien van schouderzone, biedt een perfecte ondersteuning voor zowel de rug- als de zijslaper. Deze veer is eveneens afgedekt met Climacell latex en Naturalis die door hun open structuur garant staan voor een goede ventilatie en een zeer comfortabele zachtheid. Door het toevoegen van natuurlijke materialen, zoals een mengeling van wol, wilde zijde en katoen, garandeert Nill Spring een goede isolatie van de matras en beschikt deze over optimale absorptie-eigenschappen. Nill Spring gebruikt voor de Deauville een 100 procent katoenen damast tijk, wat hand in hand gaat met de natuurlijke afdeklaag. Om al deze superieure materialen op hun plaats te houden en zo de duurzaamheid op te drijven, is deze matras met de hand intern genopt.

Nill Spring pocketveermatras

'Nice Topper, een zalige comfortlaag'

De Nill Spring collectie zou niet compleet zijn zonder deze handgemaakte topper. Die zorgt voor een bijkomende comfortabele laag bovenop uw matras en biedt een weergaloos nestgevoel. Deze Nice topper heeft een kern van
5 cm Climacell latex, met aan beide zijden een mengeling van wol, wilde zijde en katoen. Deze samenstelling zorgt voor een goeie ventilatie met daarnaast een uitstekende isolatie. Net zoals de Nice matras is deze handgenopt en afgewerkt met de 100% viscose Belgische damast tijk.