Atsleep pocketveermatras

Hemels comfort van een hotelmatras met ideale ventilatie voor gezond en aangenaam slapen.

In het gamma van ATSLEEP kunt u kiezen uit verschillende pocketveerkernen; het degelijke 300-interieur (300 tonvormige pocketveren per m²), het comfortabeler 375-interieur uitgerust met 7 zones of het performantere 720-interieur met 7 zones en opgebouwd uit 2 lagen van pocketveren met als bovenste laag de zeer comfortabele POSTURFIL-veer van 38 mm hoog. Deze kern combineert een correcte ondersteuning met een optimaal comfort.

 

Atsleep pocketveermatras
Atsleep pocketveermatras

Comfortlaag

Deze hoogwaardige kernen worden afgewerkt met hoog-elastische comfortlagen van 4 cm dikke PULSE-latex of GELFRESH om optimaal aan te sluiten aan de lichaamscontouren.

Atsleep pocketveermatras

Afneembare matrashoes

De hoes van een matras van ATSLEEP is voorzien van CLEAN & FRESH technologie die een hygiënische bescherming biedt tegen een groot aantal bacteriën, gisten en schimmels. De behandelde textiel verstoort de voedselketen van huisstofmijt met als gevolg dat het vrij blijft van huisstofmijt. Ook de ontwikkeling van schimmelvlekken wordt grondig gestopt. Geaccepteerd voor Öko Tex Standard 100, dermatologisch getest en conform EU-regelgeving voor biociden.

De matrassen zijn afgewerkt met afneembare hoezen (behalve model Grand Place) voor een makkelijk onderhoud.
De PREMIUM-hoes is daarnaast ook nog wasbaar op 60°C (de WOOL-hoes is enkel voor droogkuis bedoeld).
De COOLTEC-hoes werkt verfrissend en is exclusief voor de Gelsleep-matras. Dankzij de PCM (Phase Changing Materiels) technologie absorbeert deze hoes lichaamswarmte tijdens de slaap en geeft ze die warmte terug af tijdens de dag.
De Cooltec-stof is bovendien uiterst elastisch en dit in alle richtingen.

Atsleep pocketveermatras

Individueel comfort

Matrassen kunnen gekozen worden in verschillende hardheden (Soft, Medium, Firm, XFirm) om de ondersteuning perfect te kunnen afstemmen op het gewicht of op de meest geliefde slaaphouding van de slaper.