Tempur traagschuim

Omdat iedereen een andere definitie van comfort heeft, biedt TEMPUR drie verschillende matrascollecties met elk een geheel eigen gevoel en ligervaring; Original, Cloud en Sensation. Ontdek hieronder de TEMPUR Matrascollecties en vindt de voor u perfecte matras.

 

Tempur traagschuim
Tempur traagschuim

Original

Het originele Tempurgevoel. Het TEMPUR materiaal was oorspronkelijk ontwikkeld voor NASA om de druk die astronauten ervaren tijdens het opstijgen te verlagen. Deze drukverlagende eigenschappen waarborgen kernpunten van de Original Matras : perfecte ondersteuning en comfort, met een stevig comfortgevoel.

 

Tempur traagschuim

Cloud

Zachtheid en ultiem ligcomfort. De Cloud Matras heeft een unieke nieuwe balans tussen zachtheid en een correcte steun. Het combineert het unieke TEMPUR materiaal met een nieuw ontwikkelde zachtere comfortlaag voor directe ontspanning.

 

Tempur traagschuim

Sensation

Een sensatie in comfort. De Sensation Matraslijn combineert het vertrouwde, verende gevoel van een traditioneel matras met de unieke drukverlagende eigenschappen van TEMPUR. Alle matrassen in deze collectie zijn voorzien van een ingenieus rasterwerk in de ondersteuningslaag voor een meer traditioneel gevoel.