Vispring pocketveermatras

Vispring werd opgericht in 1901 en was de eerste onderneming die ‘pocketveren’ matrassen produceerde op basis van individueel verpakte veren.

Klik hier voor de gloednieuwe productcataloog: Vispring cataloog 2021

Honingraatstructuur

Een VI-spring matras kan tot duizenden veren in afzonderlijke calicozakjes bevatten met gemiddeld meer draad en meer veren per matras dan welk ander bed ook. Het honingraatsysteem garandeert een glad slaapoppervlak door geen ruimte tussen de veren te laten en voorkomt daardoor dat de vulling verschuift.

Enkel met natuurlijke materialen

Elke Vispring matras wordt door vaklui met de hand gemaakt op basis van kwaliteitsnormen, die nergens ter wereld hun gelijk kennen.Ter bevordering van een verkwikkende slaap worden kostbare natuurlijke materialen gebruikt zoals: zuivere kasjmier, fijne lamswol, paardehaar en zacht katoen. Bij de vervaardiging van deze matrassen zijn toegevingen op kwaliteit en traditionele waarden uitgesloten!

Side Stitching

Elk matras uit het assortiment wordt gekenmerkt door side-stitching om de buitenste veren aan de rand van de matras vast te maken. Hierdoor zijn de veren stevig ingebed, maar kunnen ze vrij bewegen en passen zich vlot aan de bewegingen van de slaper aan. Bovendien strekt het comfort zich uit tot aan de uiterste randen van de matras in tegenstelling tot andere matrassen met een rand van schuimmateriaal.

Vispring pocketveermatras