Vispring boxsprings

Elke Vispring boxpsring wordt door vaklui met de hand gemaakt op basis hoogste kwaliteitsnormen, die nergens ter wereld hun gelijke kennen. De boxspring maakt integraal deel uit van het Vispring comfort, de flexibiliteit van de boxspring vermindert de druk van de veren in de matras zodat u een ultiem comfort krijgt zonder gelijke en de matras een langer meegaat.

 

Klik hier voor de productcataloog: Vispring cataloog

Vispring boxsprings
Vispring boxsprings

Nieuw! VISpring Monochrome Edition

Breng uw slaapkamer naar nieuwe hoogten met de nieuwe Monochrome look op uw Vispring-bed!.

Introductie van onze nieuwste optie, ontworpen om u te helpen een slanke, stijlvolle look te creëren die uniek is voor u.

Bij Vispring begrijpen we dat het bed het middelpunt is van elke slaapkamer. Daarom hebben we het je gemakkelijk gemaakt om je slaapruimte aan te passen naar een moderne stijl. We hebben vijf nieuwe stoffen speciaal geïntroduceerd om uw hele bed in deze nieuwe stoffen te bedekken zowel boxspring, hoofdbord, matras en topper. Monochrome is een klasse apart!

VISPRING_Monochrome-Look-Brochure

Vispring boxsprings

Ambacht

Vispring onderbedden of boxsprings worden vervaardigd uit zorvuldig uitgezocht massief sparrenhout zonder houtknopen om het extra gewicht van de Vispring matras te dragen. Elk onderbed is voorzien van een uiterst sterke veereenheid, die een stabiel en ondersteunend platform vormt voor de matras. Natuurlijk vulmateriaal wordt in lagen bovenop de veereenheid aangebracht en afgedekt met een stevige damast.