Vispring boxsprings

Elke Vispring boxpsring wordt door vaklui met de hand gemaakt op basis hoogste kwaliteitsnormen, die nergens ter wereld hun gelijke kennen. De boxspring maakt integraal deel uit van het Vispring comfort, de flexibiliteit van de boxspring vermindert de druk van de veren in de matras zodat u een ultiem comfort krijgt zonder gelijke en de matras een langer meegaat.

 

Klik hier voor de productcataloog: Vispring cataloog

Vispring boxsprings
Vispring boxsprings

Boxspringkunst

Technisch is het ontegensprekelijk dat de boxsprings van Vispring heer en meester zijn in hun categorie. Veerkrachtig, ademend en kwalitatief hoogstaand. Door de allerhoogste kwaliteitsnormen te hanteren voor alle gebruikte materialen en technieken krijgt u de beste boxspring die geld kan kopen. De unieke mix van de ambachtelijke vervaardiging en natuurlijke materialen van de allerhoogste kwaliteit geeft de boxspring een absoluut luxueus slaapcomfort.
Dankzij de enorme collectie met uitgebreide mogelijkheden heeft u alle vrijheid bij de styling van uw bed. Dit wordt nog eens benadrukt door het feit dat de volledige boxspring met de hand wordt geassembleerd, zo krijgt u de boxspring die het best aansluit bij de sfeer die u nastreeft in uw slaapkamer design.
Vispring staat sinds meer dan een eeuw synoniem voor kwaliteit, daarom dat u een Vispring boxspring enkel terug vindt in de allerbeste 5 sterren hotels en op de meest luxueuze cruise schepen. Bent u ook steeds op zoek naar het beste? Als alleen het allerbeste goed genoeg is, kiest u voor een slaapervaring die uw leven verandert en kiest u voor Vispring!

Vispring boxsprings

Ambacht

Vispring onderbedden of boxsprings worden vervaardigd uit zorvuldig uitgezocht massief sparrenhout zonder houtknopen om het extra gewicht van de Vispring matras te dragen. Elk onderbed is voorzien van een uiterst sterke veereenheid, die een stabiel en ondersteunend platform vormt voor de matras. Natuurlijk vulmateriaal wordt in lagen bovenop de veereenheid aangebracht en afgedekt met een stevige damast.