Geltex kussen

GELTEX® 
is een innovatieve mix van elastische gel en luchtdoorlatend koudschuim. Het gepatenteerde materiaal voelt buitengewoon soepel aan, heeft een ademend vermogen, biedt gevoelige delen optimale steun en voorkomt gespannen nekspieren. Het voorkomt bovendien de ontwikkeling van bacteriën, schimmel en onaangename geurtjes.

De Slaapadviseur verdeelt Geltex hoofdkussens van Beka, Lattoflex en Swissflex.

Geltex kussen
Geltex kussen

'de basis, model Traditional'

Dit traditionele kussen heeft extra afgeronde zijboorden. Hierdoor kan zowel de hals als het hoofd beter aansluiten en wordt het slapen voor zowel de rug- als zijslaper aangenamer.

Geltex kussen

'ergonomisch voorgevormd model Support'

Optimale steun voor de nek zorgt ervoor dat de nekspieren beter kunnen worden ontlast. Twee diktes voor een afhankelijk van de schouderbreedte eenvoudige aanpassing. Het ergonomisch aangepaste middenstuk stimuleert de natuurlijke houding van het hoofd en zorgt daardoor voor minder gespannen spieren.

Geltex kussen

'het haast perfecte model Premium'

Dankzij de ronde vorm van de kern is aan beide kanten aangenaam ligcomfort voor de schouders mogelijk. Diverse dikten zorgen voor een comfortabele aanpassing aan de schouders. Het ergonomisch aangepaste middenstuk stimuleert de natuurlijke houding van het hoofd en zorgt daardoor voor minder gespannen spieren.

Geltex kussen

'model Flat voor buikslapers'

Optimaal afgestemde dikte voor een comfortabele houding van uw nek als u op uw buik ligt. Verder wordt vermeden dat de nek te ver wordt gedraaid. Speciaal gevormd kussen om een gevoel van druk te voorkomen en waardoor het ademhalen makkelijker is. Extra ventilatiekanalen in het midden zorgen voor een aangenaam slaapklimaat.