Swissflex Geltexmatras

De innovatieve GELTEX® matrassen van Swissflex zijn echte allrounders op het gebied van slaapcomfort.
Dankzij het flexibele gelschuim bieden de GELTEX® matrassen optimale ondersteuning voor het lichaam, aangename drukverlaging en een behaaglijk liggevoel.
Ga lekker liggen, sluit uw ogen en ervaar pure ontspanning!

Swissflex Geltexmatras
Swissflex Geltexmatras

'Versa 22 Geltex'

De 22 cm dikke matras Versa 22 GELTEX® biedt volmaakt en behaaglijk comfort. De kern van Gomtex®-schuim biedt aangename steun, terwijl de extra laag van GELTEX® de druk optimaal verlicht en voor een zacht liggevoel zorgt. Overtuig uzelf van het ongeëvenaarde gevoel van deze innovatieve gelschuim-matras!

Swissflex Geltexmatras

'Versa 24 Geltex'

De Geltex® kern van de matras Versa 24 GELTEX® heeft alles te bieden wat u nodig heeft voor ligcomfort: de uitgeoefende druk wordt aangenaam verlicht en tegelijkertijd profiteert u optimaal van steun door de geïntegreerde pocketverentechnologie. Dat zorgt voor volmaakt en behaaglijk slaapcomfort.
Verder overtuigt deze hoogwaardige matras door de speciale schoudercomfortzone met een extra laag GELTEX®. Daardoor kan de schouder beter in de matras wegzakken, waardoor de wervelkolom een comfortabele en tegelijkertijd ergonomische houding kan aannemen.
Met de GELTEX® profiteert u ook van een aangenaam slaapklimaat. Het uitstekend ademend vermogen wordt door insnijdingen en ventilatiekanalen in de kern extra gestimuleerd, waardoor de matras optimaal kan worden geventileerd.

Swissflex Geltexmatras

'2 afneembare hoezen mogelijk'

De standaard meegeleverde hoes ‘JERSEY‘ is een bijzonder elastische en zeer zachte matrasstof zonder vulmaterialen en stiknaden.
Het bovenste deel van de hoes kan door middel van een rondom lopende ritssluiting snel en eenvoudig worden verwijderd en op 40°C gewassen worden.

De ‘Fresh & Free ECO‘ hoes is een dik gevulde hoes met holle polyestervezels om beter vocht en transpiratie te absorberen. Deze hypoallergene hoes is ook afneembaar en zelfs wasbaar op 60° C.