Swissflex geltexmatras

Versa 24 Geltex:

Een 6 cm dikke GELTEX®-afdekking en een 4 cm dik GELTEX®-schouderinlegdeel zorgen ervoor dat de matras ongeëvenaard ligcomfort biedt alsook een enorme drukverlaging in de schouderzone. Ook de hoogelastische matrashoes draagt hieraan bij. Specifieke kern-inkepingen in de steunkern alsmede pocketveren met verschillende sterktes in zeven ergonomiezones zorgen voor een uitstekende puntelasticiteit. Over de hele Gomtex®-kern verdeelde dwarsprofileringen en lengteprofileringen en extra verticale boringen alsmede zijdelingse boringen zorgen voor optimale 3D-ventilatie.

  • Totale hoogte: 24 cm
  • Stevigheid: soft of firm
  • GELTEX® inside-afdekking 6 cm
  • GELTEX® inside-schouderinlegdeel 4 cm
  • Gomtex®/pocketvering-steunkern 16 cm

 

Swissflex geltexmatras

Versa 22 Geltex

Een 6 cm dikke GELTEX®-afdekking en een 4 cm dik GELTEX®-schouderinlegdeel zorgen ervoor dat de matras ongeëvenaard ligcomfort biedt alsook een sterke drukverlaging in de schouderzone. Ook de hoogelastische matrashoes draagt hieraan bij. Specifieke kern-inkepingen in de steunkern delen de matras op in zeven ergonomische zones voor doelgerichte ontlasting en ondersteuning. Extra inlegdelen van schuim in de lendenzone optimaliseren de ondersteuning.
Totale hoogte: 22 cm
Stevigheid: soft of firm
GELTEX® inside-afdekking 6 cm
GELTEX® inside-schouderinlegdeel 4 cm
Gomtex®-steunkern 14 cm

Versa 20 Geltex

Een 6 cm dikke GELTEX®-afdekking en een 2 cm dik GELTEX®-schouderinlegdeel zorgen ervoor dat de matras ongeëvenaard ligcomfort biedt. Ook de hoogelastische matrashoes draagt hieraan bij. Specifieke kern-inkepingen in de steunkern delen de matras op in zeven ergonomische zones voor doelgerichte ontlasting en ondersteuning. Extra inlegdelen van schuim in de lendenzone optimaliseren de ondersteuning.
Totale hoogte: 20 cm
Stevigheid: soft of firm
GELTEX® inside-afdekking 6 cm
GELTEX® inside-schouderinlegdeel 2 cm
Gomtex®-steunkern 12 cm

Versa 18 Geltex

Een 4 cm dikke GELTEX®-afdekking en een 2 cm dik GELTEX®-schouderinlegdeel zorgen ervoor dat de matras ongeëvenaard ligcomfort biedt. Ook de hoogelastische matrashoes draagt hieraan bij. Specifieke kern-inkepingen in de steunkern delen de matras op in zeven ergonomische zones voor doelgerichte ontlasting en ondersteuning. Extra inlegdelen van schuim in de lendenzone optimaliseren de ondersteuning.
Totale hoogte: 18 cm
Stevigheid: medium
GELTEX® inside-afdekking 4 cm
GELTEX® inside-schouderinlegdeel 2 cm
Gomtex®-steunkern 12 cm