Swissflex latexmatras

De hoogelastische Swissflex latexmatrassen passen zich perfect aan elke lichaamsbouw en aan elk lichaamsgewicht aan en ondersteunen het lichaam anatomisch correct. De 7 zones in de matras zijn daarbij exact afgestemd op het veersysteem van de lattenbodem.
Natuurlatex is duurzaam en milieuvriendelijk. Het overtuigt door onovertroffen puntelasticiteit en een intelligent ventilatiesysteem.
Bij de Versa-modellen kan gekozen worden uit de hardheden soft, medium of firm voor zachter of harder ligcomfort (medium niet mogelijk bij Versa 20 Natuurlatex). Het zijn de meest natuurlijke matrassen van Swissflex!

Swissflex latexmatras
Swissflex latexmatras

'3 diktes mogelijk: 20, 22 of 24 cm'

Versa 20 Natuurlatex, Versa 22 Natuurlatex en Versa 24 Natuurlatex, elk model heeft een kern van 85% natuurlatex en is voorzien van 7 symmetrisch uitgevoerde comfortzones voor een optimaal en uitgebalanceerd ligcomfort.
Is dikker beter? Dikker wil hier vooral zeggen, met meer comfort. Een Versa 24 Natuurlatex matras zal het lichaam nauwkeuriger opvangen en meer ligcomfort garanderen dan een Versa 20 Natuurlatex matras.

Swissflex latexmatras

'2 afneembare hoezen mogelijk'

Alle matrashoezen zijn afneembaar door middel van een hoogwaardige en onzichtbare ritssluiting, en zijn dus gemakkelijk te wassen of te reinigen. Handgrepen aan het hoofd- en voeteneind en de zijkanten vergemakkelijken het draaien en keren van de matras.
U kunt kiezen uit 2 hoezen; een hypoallergene hoes ‘Fresh & Free ECO‘ met holle polyestervezels en wasbaar op 60° C of één gevuld met 100% Merinowol, model ‘Wool Natural‘, uitgevoerd in een dubbele jersey en eventueel wasbaar op 40°C. Deze laatste versie is voor slapers die een behaaglijk luxueus gevoel zoeken en enkel natuurlijk materiaal in hun matras wensen!

Swissflex latexmatras

'optie: SEP of Shoulder Elastic Plus'

Een zeer innovatieve ontwikkeling is de hoogelastische SEP®-zone in de schouderzone van de matrashoezen.
SEP® zorgt met behulp van 2 ingenaaide elastische banden voor een optimale elasticiteit in de schouderzone.
Het resultaat is een drastische drukverlaging voor de schouders een een betere doorbloeding.