Wildzijde

Waarom Wildzijde als vulling voor een zomerdekbed?

Wildzijde is een bijzondere natuurvezel dat heel licht en soepel is en als bijzondere eigenschap kan het warmte afvoeren waardoor het lekker koel aanvoelt onder het dekbed.  Wildzijde is het koelste natuurlijke dekbed voor de zomer.

Het dekbed is afgewerkt in een mooie tijk van 100% Mako katoen satijn, waardoor het dekbed extra vochtregulerend werkt.

Een wildzijde dekbed begint voor één persoon 140x220cm aan € 189,00. De standaardmaten hebben wij op stock.

Katoen

Waarom een katoenen vulling voor een zomerdekbed?

Katoen is al eeuwen bekend voor zijn vochtregulerende capaciteiten, zachtheid en soepelheid, hierdoor heeft men een dekbed met een lage isolatiewaarde waardoor het heel geschikt is als zomerdekbed voor de warme zomernachten.

Het dekbed is afgewerkt met een 100% perkaal katoenen tijk.

Katoen is antiallergisch en wasbaar tot 60°C.

Een katoenen dekbed begint voor één persoon 140x220cm aan € 99,00.

Dons

De donzen dekbedden van HansKruchen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes met verschillende warmtegraden. Voor de zomer komen de ‘Light’ versie en de ‘Extra Light’-versie in aanmerking.
Deze diktes zijn mogelijk in 4 verschillende kwaliteiten van dons; 90% ganzendons (Klassik), 90% Poolse ganzendons (Silver), 100% Poolse ganzendons (Gold) en 100% Diepholzer ganzendons (Atelier)

Extra licht
Voor zeer warme streken en hartje zomer of bij kamertemperaturen vanaf 22°C. De extra lichte en luchtdoorlatende donzen dekbedden zorgen ervoor dat ook onrustige slapers van een fijne nachtrust genieten.

Licht
Voor warme streken en warme seizoenen of bij kamertemperaturen tussen 18°C en 22°C. Deze lichte donzen dekbedden zijn vooral geschikt voor niet te koude slaapkamers of voor slapers die het snel te warm krijgen.

Een dekbed in dons mag gewassen worden op 60° C.

Een dekbed met ganzendons begint aan prijzen van € 299,-  (Klassik Extra Light) voor een eenpersoons dekbed 140×220.