Swissflex® Box

Nu heeft innovatief comfort de look van een hedendaagse boxspring: de Swissflex® Box combineert de gekende Swissflex Bridge®-technologie met het populaire design van een gestoffeerd boxspringbed.
Deze opstelling is zoals elke boxspring te vervolledigen met verschillende modellen van hoofdborden, verschillende pootjes (metaal of hout) en beschikbaar in een brede waaier aan stoffen.

Swissflex® Box
Swissflex® Box

'Boxspring zonder metalen vering'

De Swissflex® Box overtuigt door uniek comfort op het gehele ligoppervlak. De hoogwaardige latten passen zich dankzij de innovatieve Swissflex bridge®-technologie individueel aan het lichaam aan en zorgen bij verschillende lighoudingen voor aangename drukverlichting. Tegelijkertijd steunt de lattenbodem het lichaam en de speciale comfortzones zijn de optimale voorwaarde voor een goede nachtrust.

Als elektrisch verstelbare uitvoering wordt uw Swissflex® Box gegarandeerd uw nieuwe favoriete plekje. Dankzij verstelbaar hoofd- en ruggedeelte kunt u comfortabel in uw bed zitten, bijvoorbeeld als u wilt lezen of televisie wilt kijken. Verder kan het bovenbeen- en voetengedeelte worden versteld – optimaal om met uw benen omhoog te liggen!

Swissflex® Box

'aanpasbaar aan elke smaak'

Rechte lijnen en een moderne stijl, dat kenmerkt de look van de Swissflex® Box.
De gestoffeerde Box is het middelpunt van uw slaapkamer en nodigt op het eerste gezicht uit om lekker te gaan liggen en te ontspannen.
Een hoogwaardige collectie aan stoffen zorgen voor de juiste look van de Swissflex® Box voor diverse inrichtingen.

 

Nog individueler is haast onmogelijk: hoofdeinden met een mooie vorm en perfect op de rest afgestemde bedpoten ronden het harmonische totaalbeeld af.
Voor het hoofdeinde heeft u de keuze uit 3 designs om uw slaapkamer naar wens in te richten.
Poten voor een minimalistische of zwevende look complementeren de uitstraling van uw individuele Swissflex® Box.

Swissflex® Box

'perfecte combinatie met de Swissflex Hybrid matrassen'

De ideale aanvulling op de Swissflex® Box: de collectie Hybrid matrassen Hybrid 24 of Hybrid 26.
De kern met een combinatie van pocketveren en schuim geeft u een heerlijk ontspannen liggevoel dankzij de 7 comfortzones.
De matrassen zijn verkrijgbaar in de hardheden soft, medium en firm, kies gewoon het comfort dat bij uw individuele behoeften past.

Lees verder over de matrassen Hybrid ….