Swissflex Hybrid matras

Bent u op zoek naar ultiem slaapcomfort? Met een Hybrid matras van Swissflex ervaart u een nieuwe manier van slapen. Net zoals bij auto’s is een Hybrid matras van Swissflex een combinatie van 2 technieken die samen meer waard zijn dan de som van de twee. De hoogwaardige matrassen SF Hybrid 24 en SF Hybrid 26 combineren de voordelen van schuimtechnologie en pocketveringen in één matras. Ze bieden daarmee het beste van twee werelden.

Deze matrassen passen perfect op een Swissflex Box van Swissflex. Zo ontstaat een wellness oase die een ergonomische houding van de wervelkolom bevordert en u van top tot teen verwent met uniek ligcomfort!

Swissflex Hybrid matras
Swissflex Hybrid matras

'Hybrid 24: fusie van verschillende technologieën'

De matras SF Hybrid 24 van Swissflex combineert een pocketvering en schuimtechnologie tot een uniek resultaat. Dankzij de optimale steun en het aanpassingsvermogen is een gewichtloos liggevoel mogelijk, overtuig uzelf van deze Hybrid matras en kom ze proefliggen in één van onze toonzalen.

Swissflex Hybrid matras

'met uitwisselbare inleg Toppers'

De samenvoeging van de schuim- en pocketveringmatras is ook terug te vinden in de kern van de SF Hybrid 26. Zeven comfortzones zijn op de behoeften van de verschillende lichaamsdelen afgestemd.
De pocketveren in de schouderzone bieden drukverlichting ter ontspanning, terwijl Gomtex®-schuim in de rugzone steun biedt. De drielagige middenzone is van minipocketveren voorzien, zodat de heupen dynamisch gesteund worden.
Bij de SF Hybrid 26 kunt u afhankelijk van het gewenste gevoel en uw smaak gebruik maken van een inleg Topper. Er zijn 3 varianten verkrijgbaar om het comfort van deze Hybrid matras af te ronden: Geltex®, Latex of Visco-elastisch schuim. Deze technologie maakt het mogelijk om de matras, na de keuze van de hardheid (soft, medium & hard), nog te finetunen naar de individuele wensen van de slaper.

Swissflex Hybrid matras

'3 afneembare hoezen mogelijk'

Alle matrashoezen zijn afneembaar door middel van een hoogwaardige ritssluiting, en zijn dus gemakkelijk te wassen of te reinigen.
U kunt kiezen uit 3 hoezen; de hoes ‘Pure Wash‘ met een tijk van minstens 30% Lyocell vezels is gevuld met holle polyestervezels en is wasbaar op 40° C , de hoes ‘Wool Wash‘ is gevuld met echte schaapscheerwol en is uitgevoerd in een dubbele jersey en is ook eventueel wasbaar op 40°C en dan als laatste mogelijkheid de hypo allergische hoes ‘Fresh & Free‘ die zelfs wasbaar is op 60°C om zich helemaal te kunnen ontdoen van de huisstofmijt!